Zauważyłem ciekawą przypadłość. Mianowicie przy pisaniu i chęci napisania litery "Ł" (czyli kombinacja klawiszy shift + AltGr + l) pojawia mi się następujące okienko informujące o wykonaniu jakiegoś loga i ze ścieżką do niego, jak na zdjęciu:
Coś podmienia skróty klawiaturowe tj. jedna z uruchomionych aplikacji. W zasobniku systemowym masz ikonkę touchpadu? Jeśli tak w ustawieniach powinno dać się zmienić przypisanie skrótu lub go całkiem wyłączyć.
Poradniki informatyczne »»Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »»kontakt<małpa>techformator.pl W sprawach IT nie pomagam na PW
Muszą być jakieś opcje dostępne, w najgorszym wypadku odinstaluj sterownik Synaptics i powinno zaskoczyć na defaultowych driverach.
Poradniki informatyczne »»Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »»kontakt<małpa>techformator.pl W sprawach IT nie pomagam na PW
redradek pisze:Cy udało Ci się rozwiązać ten problem? Męczy mnie to samo
Nie udało. Chyba się przyzwyczaiłem. Najlepsze jest to, że usunąć przez deinstalator nie da rady, trzeba ingerować inaczej w system, a to w mym przypadku może skończyć się namieszaniem, na które teraz nie mogę sobie pozwolić.