Wyskakujący program podczas uruchamiania gier/aplikacji
-
Witam, od dłuższego czasu mam jakiś problem z wyskakującym programem, przez który nie mogę nic zrobić. Program jeżeli to w ogóle jest program, wyskakuje na jakieś pół sekundy i podczas grania w gry minimalizuje mi je, a podczas pisania, przerywa i omijam np. jakiś jeden znak, proszę o pomoc gdyż problem jest naprawdę uciążliwy. Poniżej dodaje zdjęcie trochę nie wyraźnie, ponieważ tak jak pisałem wcześniej wyskakuje on na jakieś pół sekundy, przez co nie jestem w stanie zrobić wyraźnego zdjęcia. Dodam jeszcze że błąd ten istnieje już od ponad 6 miesięcy wtedy też podłączyłem drukarkę, i myślę że to może być jej wina, jednak odinstalowałem wszystkie jej sterowniki a problem nadal występuje. Proszę o pomoc ! 
Ostatnio zmieniony 23 lip 2013, 15:20 przez XMan, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: korekta tytułu tematu
Powód: korekta tytułu tematu
- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
Jakiś błąd
Podaj loga z Autorunsa:
http://www.hotfix.pl/optymalizacja-auto ... s-a128.htm
http://www.hotfix.pl/optymalizacja-auto ... s-a128.htm
Mój kanał YouTube - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
Jakiś błąd
Użyłeś najnowszej wersji autorunsa? Ponieważ w logu są jakieś "krzaczki" a nie wpisy.
Mój kanał YouTube - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
- XMan
djkamil09061991 pisze:Użyłeś najnowszej wersji autorunsa? Ponieważ w logu są jakieś "krzaczki" a nie wpisy.
- wykonaj

Dodam jeszcze że błąd ten istnieje już od ponad 6 miesięcy wtedy też podłączyłem drukarkę, i myślę że to może być jej wina, jednak odinstalowałem wszystkie jej sterowniki a problem nadal występuje.
Dodatkowo przeczyść komputer programami:
1. CCleaner.
U góry po lewej "Cleaner" na dole Analiza - Uruchom Cleaner
później "Rejestr" Skanuj by znaleźć problemy - Napraw zaznaczone problemy.
CCleanera używaj po częstym surfowaniu po internecie oraz po każdej deinstalacji programów i sterowników.
kliknij aby powiększyć:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Continue to the media
2. Eusing Free Registry Cleaner.
(dokładniej czyści rejestr)
Wybierasz język / language / Polish.
Przewiń --> Skanuj rejestr --> Napraw rejestr.
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
- kominekl
- Kontaktowanie:
djkamil09061991 pisze:Użyłeś najnowszej wersji autorunsa? Ponieważ w logu są jakieś "krzaczki" a nie wpisy.
To kwestia uszkodzenia pobierania. Po prostu pobierz drogi użytkowniku program ponownie, bo nikt tu z krzaczków nikt nie odczyta

Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
-
- Reklama