Wysokie pingi w Windows 7
-
Wysokie pingi w Windows 7
No wiec mam betę wind7 nie wiem czy to od tego.... ale strasznie pingi się pogorszyły... chyba jakoś się to stało po zainstalowaniu właśnie winda7.... pingi powiększyły się to raz gubi pakiety dwa i strasznie mrugają diody na modemie ,, pc link'' oraz ,,cable activity'' myślicie ze to wina wind7?
Ostatnio zmieniony 12 cze 2009, 19:53 przez me@djohnsc, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: zmieniłem tytuł, dodałem polskie znaki diakrytyczne
Powód: zmieniłem tytuł, dodałem polskie znaki diakrytyczne
- djarta
- Kontaktowanie:
Pingi....
Masz Betę czy RC? Jeśli masz Betę to komputer powinnien restartować się co 2H...
Właśnie mi też się powiększyły, były po 80, teraz mam po 240, masakra. Tego nie da się chyba w żaden sposób naprawić, poprostu błąd Win 7.
========
K.
Właśnie mi też się powiększyły, były po 80, teraz mam po 240, masakra. Tego nie da się chyba w żaden sposób naprawić, poprostu błąd Win 7.
========
K.
-
Pingi....
No mam wersje..... do marca 2010 chyba rc.... chyba wrócę do xp bo kurde naprawdę strasznie to denerwuje... może to jakaś opcja w win7 ale wątpię
Ostatnio zmieniony 12 cze 2009, 19:55 przez me@djohnsc, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: poprawiłem pisownię
Powód: poprawiłem pisownię
-
- Reklama