Nie mogę pobierać wiadomości w programie thunderbird 3.1.7 . Pocztę mam na onet.pl . Gdy próbuję pobrać wiadomości wyskakuje okienko: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników .W Operce loguję się bez problemu na poczte.Moje programy do ochrony to avast 6.0 i comodo firewall+ defense free.
z pobieraniem wiadomości w thunderbird
- fusion

Cześć
Nie mogę pobierać wiadomości w programie thunderbird 3.1.7 . Pocztę mam na onet.pl . Gdy próbuję pobrać wiadomości wyskakuje okienko: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników .W Operce loguję się bez problemu na poczte.Moje programy do ochrony to avast 6.0 i comodo firewall+ defense free.
- greh

- Kontaktowanie:
Dziwne, ja w Thunderbirdzie wpisuje jedynie login i hasło do konta i program sam wszystko konfiguruje (porty, serwery itd.). Konfigurujesz z automatu, czy z palca? Jak z palca, to czy podałeś dobre porty? Dla onetowego pop3 port to 995, a dla smtp 465 - przynajmniej ja tak mam po konfiguracji z automatu i śmiga.
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Zignorowanie PW od moda powoduje chorobę, zwaną żółtaczką.
Ludzie! Piszcie po polsku. Jest różnica czy robisz komuś ŁASKĘ, czy LASKE.
Zignorowanie PW od moda powoduje chorobę, zwaną żółtaczką.
Ludzie! Piszcie po polsku. Jest różnica czy robisz komuś ŁASKĘ, czy LASKE.
-
domi_bedn

Sprawdź ustawienia portów. Powinny być takie, jakie są podane wyżej. Jeśli to nie zadziała to może masz źle ustawione "Bezpieczeństwo połączenia" lub "Metodę uwierzytelniania". Pierwsze działa na ustawieniu "SSL/TLS" a drugie - "Normalne hasło".
-
- Reklama