Zacinające się transmisje internetowe.
- migo
Czy możliwe ,że transmisja internetowa meczu zacina się poprzez braku jakiś sterowników albo czegoś innego czy przeważnie jest tak, że transmisja jest przeciążona (chodzi mi o transmisje live). Posiadam internet 30mb/s więc to chyba nie jest winna internetu. Znacie jakieś przyczyny ? Podzrawiam
- seba86mu
Przeważnie główną przyczyną zacinania się transmisji live stream jest przeciążenie kanału (bardzo duża liczba oglądających), szczególnie, gdy transmisja jest bardzo popularna.
Również posiadam łącze 30Mb/s i czasami mam ten sam dylemat przy oglądaniu meczu.
Również posiadam łącze 30Mb/s i czasami mam ten sam dylemat przy oglądaniu meczu.
- migo
Ok, czyli tak jak myślałem to winna przeciążenia. Dobra dzięki. A tak na boku ładna bramka Cleverly'a 
-- 07 paź 2012, 19:54 --
A tak z ciekawości od czegoś jeszcze zależy transmisja ? Bo zainstalowałem ADOBE Flash najnowszego, jest jeszcze coś co może usprawnić transmisje ?

-- 07 paź 2012, 19:54 --
A tak z ciekawości od czegoś jeszcze zależy transmisja ? Bo zainstalowałem ADOBE Flash najnowszego, jest jeszcze coś co może usprawnić transmisje ?
-
- Reklama