Na poczatek Dziękuje serdecznie panowie za zainteersowanie i beinteresowna pomoc, nie spodziewałem się ze ktoś w tych czasach jeszcze pomaga i to w Internecie.
Komputer:
Jest dość wiekowy.
Procesor: AMD Athlon x64 3000+ 2.0Ghz
Płyta: ASROCK KBNF4G-SATA2
Pamiec: 1GB dwie po 512Mb
Grafika: Radeon X550 128mb/64bit
Dzwiękowa: Obecnie stara karta Creative 2 kanałowa, byla Creative sound blaster live 5.1 ale problem ten występuje i na tej.
Prędkosć internetu: 50 mbit Koba (szybki pobieranie z prędkościa 1,2-2mb/s)
1.Efekty wizualne wyłączone - zaznaczone tlyko te 6 pozycji
2.Aktualizacje automatyczne wyłaczone - wyłaczone takze w narzędziach systemowych aby komunikaty sie nie wyświetlały
3. Przyśpieszenie sprzętowe wyłaczone-właczone, testowałem te opcje bez efektu

4. CCleaner - czysczone i analiza i czyszczenie rejestru - wszystko wyczyszczone.
5. Free registry cleaner - skanowane wszystko ponad 300mb i naprawione
6. Sterowniki do płyty głownej tzw. Chipset nie mam pojęcia jak to sprawdzić aczkolwiek nie instalowałem nic po formacie oprocz, sterów do karty i dzwięku a takze karty siecowej
7. W menagerze urządzen nie mam żółtych wykrzykników.
8. Mega browser odinstalowany
Raport z usuwania skryptem:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkownikówNowy log OTL po usuwaniu skryptem:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkownikówScreeny:
Menager urzadzen:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkownikówDodaj usun programy:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkownikówProgram filles:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkownikówCzy jest to instalacja nakladowa? Rozumiem ze chodzi tu o instalacje na istniejaca juz kopie systemu ? Jesli tak to oczywiscie nie, przed instalacja partycja systemowa zawierajaca xp została sformatowana ntfs a potem zainstalowany swiezy system. Formata robilem 2 dni temu. Nie formatowałem jedynie 2 pozostałych partycji.
Problem zacinania się dzwieku występuje takze np. podczas odsłuchu z zippyshare, soudncloud, wrzuty a takze oczywiscie z youtuba. Jezeli dzwiek odpalony jest na youtubie i przewine w tym czasie strone Użycie procesora skacze do 97-100%