Witam, mam od pewnego czasu problem z zacinającym się dźwiękiem np. na youtube. Po ok 2 min dźwięk się zawiesza, a obraz normalnie idzie. Po spauzowaniu i wznowieniu, obraz "czeka", aż dźwięk go dogoni i jest ok na kolejne ok 2 min.
Problem występuje w operze, w firefoxsie nie. Odinstalowałem flash playera i zainstalowałem na nowo, lecz bez zmian. Przeskanowałem dysk comodo, ten też nic nie wykrył.
Zacinający się dźwięk youtube
-
Przeinstaluj przeglądarkę.
- XMan
A jak jest na IE ?
Jeżeli jest OK oraz na Mozilli Firefox to będzie znaczyć że warto sprawdzić przeinstalowanie Opery.
Możesz jeszcze sprawdzić:
Przeczyść komputer np. programem CCleaner.
U góry po lewej "Cleaner" na dole Analiza - Uruchom Cleaner
później "Rejestr" Skanuj by znaleźć problemy - Napraw zaznaczone problemy.
CCleanera używaj po częstym surfowaniu po internecie oraz po każdej deinstalacji programów i sterowników.
kliknij aby powiększyć :
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Kliknij prawym przyciskiem myszki na jakiś film z YT --> Ustawienia --> odznacz lub zaznacz opcję
"Włącz przyśpieszanie sprzętowe"

Nie pomoże to
przełącz YouTube na HTML5:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Jeżeli jest OK oraz na Mozilli Firefox to będzie znaczyć że warto sprawdzić przeinstalowanie Opery.
Możesz jeszcze sprawdzić:
Przeczyść komputer np. programem CCleaner.
U góry po lewej "Cleaner" na dole Analiza - Uruchom Cleaner
później "Rejestr" Skanuj by znaleźć problemy - Napraw zaznaczone problemy.
CCleanera używaj po częstym surfowaniu po internecie oraz po każdej deinstalacji programów i sterowników.
kliknij aby powiększyć :
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Kliknij prawym przyciskiem myszki na jakiś film z YT --> Ustawienia --> odznacz lub zaznacz opcję
"Włącz przyśpieszanie sprzętowe"

Nie pomoże to
przełącz YouTube na HTML5:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

-
- Reklama