zamiana google chrome na pl jak?

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
kotek

Użytkownik

zamiana google chrome na pl jak?

Post16 sty 2013, 15:43

nie mogę przeglądarki domyślnej google chrom zmienić na google pl. Po wpisaniu URLu: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników nadal nie pojawia się przycisk "ustaw jako domyślną". :cry:

Awatar użytkownika
seba86mu

VIP+

zamiana google chrom na pl jak?

Post16 sty 2013, 15:57

Jaki jest w ogóle problem, bo nic nie rozumiem z tego bełkotu.

Pokaż logi z:
=> OTL (OTL.txt i Extras.txt) => http://www.hotfix.pl/obsluga-programu-otl-a143.htm
=> TDSSKiller => http://www.hotfix.pl/instrukcja-obslugi ... r-a341.htm
Logi wklej na Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

kotek

Użytkownik

zamiana google chrom na pl jak?

Post16 sty 2013, 16:47

Mam przeglądarkę google chrom.
Jak w pasku adresu wpisuję cokolwiek to zamiast wyszukiwarki google pl wyskakuje mi google.es.
W "edytuj wyszukiwarki" nie ma google.pl, ale jest możliwość dodania jej z wpisaniem klucza URL
i tu następuje problem bo po wklejeniu takiego URL jak Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników lub Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
wogóle nie pojawia się komunikat "ustaw jako domyślną".
We wcześniejszej wersji chroma problem ten nie istniał, pojawił się po ponownym go wgraniu.
Czy teraz wyraziłem się jasno?
Na jakimś blogu wyczytałem, że przyczyną może być niewłaściwe URL, no to są jakieś jeszcze inne?

-- 16 sty 2013, 17:47 --

Dziękuję, już wpadłem o co chodzi.
Może się to komuś przyda, to podaję:
w miejsce cyfry 1 (pierwszy klucz) wstawiłem %s i upragniony komunikat wyskoczył. :D

• Reklama

Wróć do „Problemy”