Zamulony komputer a czysty dysk!

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
GraAndes

Użytkownik

Post24 cze 2013, 19:27

Cześć, mam 13 lat i nowy komputer na którym pobierałem dużo gier i programów, a teraz mam go tak zamulonego ze odpala mi sie 10 min. a gry sie scinaja, zformatowalem dysk d i e a nie będe formatował c bo będe musiał kupić windowsa, dysk c jest prawie czysty nie ma obciążających programów ale jest jedna wada ma tylko 20GB ,
mam nadzieje że znajdzie się sposób nazamulonego kompa

Awatar użytkownika
Lena

Globalny Moderator

Post24 cze 2013, 20:38

Czyściłeś rejestry, usuwałeś zbędne programy? Jaki procent partycji C jest zajęta?

Zrób log z programu Autoruns: oprogramowanie/optymalizacja-autostartu-z-wykorzystaniem-narzedzia-autoruns-t1340.html

Awatar użytkownika
bajbus

Ekspert

Post24 cze 2013, 22:44

Sorki że się wtrącę ale czy przypadkiem temat z zamulonym komputerem nie ciągnie się tu? bezpieczenstwo/mam-sciny-w-grach-t25277.html
Hotfix
Pozdrawiam,
Obrazek :)

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post24 cze 2013, 22:46

bajbus pisze:Sorki że się wtrącę ale czy przypadkiem temat z zamulonym komputerem nie ciągnie się tu? bezpieczenstwo/mam-sciny-w-grach-t25277.html

Oczywiście, że tak. To już 3 temat tego użytkownika dotyczący tego samego. Zamykamy.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

• Reklama

Wróć do „Problemy”