Cześć, mam 13 lat i nowy komputer na którym pobierałem dużo gier i programów, a teraz mam go tak zamulonego ze odpala mi sie 10 min. a gry sie scinaja, zformatowalem dysk d i e a nie będe formatował c bo będe musiał kupić windowsa, dysk c jest prawie czysty nie ma obciążających programów ale jest jedna wada ma tylko 20GB ,
mam nadzieje że znajdzie się sposób nazamulonego kompa
Zamulony komputer a czysty dysk!
- Lena
Czyściłeś rejestry, usuwałeś zbędne programy? Jaki procent partycji C jest zajęta?
Zrób log z programu Autoruns: oprogramowanie/optymalizacja-autostartu-z-wykorzystaniem-narzedzia-autoruns-t1340.html
Zrób log z programu Autoruns: oprogramowanie/optymalizacja-autostartu-z-wykorzystaniem-narzedzia-autoruns-t1340.html
- bajbus
Sorki że się wtrącę ale czy przypadkiem temat z zamulonym komputerem nie ciągnie się tu? bezpieczenstwo/mam-sciny-w-grach-t25277.html
- kominekl
- Kontaktowanie:
bajbus pisze:Sorki że się wtrącę ale czy przypadkiem temat z zamulonym komputerem nie ciągnie się tu? bezpieczenstwo/mam-sciny-w-grach-t25277.html
Oczywiście, że tak. To już 3 temat tego użytkownika dotyczący tego samego. Zamykamy.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
-
- Reklama