Zasłonięte ikony.
-
Zasłonięte ikony.
Witam. Mam taki problem. Parę dni temu ni z tego ni z owego wyskoczyły mi takie zasłonki na ikony... Widać kawałek oryginalnych ikon, ale są zasłonięte w większości innymi. Zaraz wkleję screena. Próbowałem we właściwościach zmieniać ale nic to nie daje...

- rokko
- Kontaktowanie:
Zasłonięte ikony.
Próbowałeś odbudować cache ikonek?
Mam problem z wyświetleniem screena, co to za system, Vista?
Mam problem z wyświetleniem screena, co to za system, Vista?
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
-
Re: Zasłonięte ikony.
Tak, Vista 32bit.. Home Premium jeśli to ma jakieś znaczenie ^^
-
- Kontaktowanie:
Zasłonięte ikony.
masz tak tylko na pulpicie ? jak widać kosz jest odsłonięty, może tylko do skrótów tak ci się porobiło ?
Pozdrawiam, koleś git
-
Re: Zasłonięte ikony.
Właśnie tak, tylko na skrótach.. Jak usuwam ten, i robię nowy to dalej to samo. I nie wiem co sie dzieeeje. Pomocy 

- rokko
- Kontaktowanie:
Zasłonięte ikony.
Czyli można zastosować pewny trik, ściągnij dowolny program umożliwiający wyłączenie i ponowne włączenie pokazywania strzałek przy skrótach np. darmowy Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
W programie należy wpierw włączyć lub wyłączyć pokazywanie strzałek przy skrótach, a następnie ponownie powrócić do pierwotnego stanu. Po tej operacji wyświetlanie ikonek skrótów będzie prawidłowe.
W programie należy wpierw włączyć lub wyłączyć pokazywanie strzałek przy skrótach, a następnie ponownie powrócić do pierwotnego stanu. Po tej operacji wyświetlanie ikonek skrótów będzie prawidłowe.
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
- Reklama