Witam podczas gry w CS GO dostalem ataku zielonych pasków na ekraniue. Zrestartowałem komputer nagle na pulpicie znowu sie to ukazało
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Mysle ze to pewnie wina karty i jej ostatni zywot.. A chciałem dokupic sobie ramy mysle ze jednak przyda sie tez karta.
Moja specyfikacja
Pentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz płyta głowna gigabyte ga-p41-es3g karta graficzna radeon hd 4850 zasilacz aerocool 450w ram 2 gb good ram Windowsd 7 32
Zielone paski na ekranie
- KrólHDD
- Kontaktowanie:
Zielone paski na ekranie
Uwalona grafika. Tu żadne kombinatorki sterownikowe nie pomogą. Miałem tego radeona w wersji multi 4870x2, po miesiącu od naprawy zdechł na dobre.
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.
W sprawach Dyskowych pisać na GG: 68554272 (prawie zawsze dostępny), a także możecie pisać na mój staruszki numerek 5079748(Prawie zawsze dostępny)
Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!
W sprawach Dyskowych pisać na GG: 68554272 (prawie zawsze dostępny), a także możecie pisać na mój staruszki numerek 5079748(Prawie zawsze dostępny)
- stukot
Zielone paski na ekranie
jujo18, jeśli to rzeczywiście wina karty graficznej, to nie czekaj długo, tylko zmień ją na nową, nim się spali i spowoduje np. awarię płyty głównej, do której zapewne masz przypisany system.
Ja miałam artefakty, w czasie uruchamiania kompa, chyba na ekranie BIOS, nie zareagowałam w porę i wpierw padła karta graficzna, a potem płyta główna- wówczas pomógł mi bardzo cosik_ktosik.
Ja miałam artefakty, w czasie uruchamiania kompa, chyba na ekranie BIOS, nie zareagowałam w porę i wpierw padła karta graficzna, a potem płyta główna- wówczas pomógł mi bardzo cosik_ktosik.
Pozdrawiam, Joanna
Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.
Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.
- Niezauwazalny
Zielone paski na ekranie
Dokładnie,miałem tak samo na swoim pierwszym komputerze,też były zielone paski... Padnięta grafika,a potem to samo spotkało płytę główna 

- LupeR
-
Zielone paski na ekranie
poleciłby mi ktoś jakas karte podbnną cenowo do tej ? nie droga uzywana moze byc
- KrólHDD
- Kontaktowanie:
Zielone paski na ekranie
Ahahaha, do tyłka, w większości kart piekarnikowych jest zgon po 2 dniach.LupeR pisze:Kartę do piekarnika
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.
- LupeR
Zielone paski na ekranie
W większości. Ale skoro na śmietnik to można poeksperymentować.
Czarna lista zasilaczy + lista polecanych --> KLIK
-
Zielone paski na ekranie
hmm panowie jakies propozycje co do karty podbnej do tej?
moze jakis geforce?
up. stworze nowy temat w innym dziale

up. stworze nowy temat w innym dziale

- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Zielone paski na ekranie
Nie wiem, u mnie ona leży, za ile byś chciał powiedz. To model Gigabyte GTX 750 1GB DDR5, 128-bit.
Ja obecnie jej nie używam bo mam już GTXa 970. Karta to ten model Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Ja obecnie jej nie używam bo mam już GTXa 970. Karta to ten model Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
- Reklama