Zmiana danych na własnym koncie bankowym
-
Witam. Od dłuższego już czasu moja rodzina notorycznie narusza moją prywatność, m.in. przez grzebanie w moich rzeczach i otwieranie moich listów, a teraz chcą nawet obejrzeć moje konto bankowe
. Potrzebuję porady, co zrobić, aby po zalogowaniu się na moje konto w AliorBanku pokazywały się inny stan konta i inna historia transakcji niż prawdziwe. Ktoś mi potrafi pomóc?

- mint1991
- Kontaktowanie:
Obawiam się, że takie coś jest niemożliwe. Jedyne co to możesz skontaktować się z jakimś oddziałem Alior Banku i poprosić o zmianę hasła i loginu. Chyba, ze na stronie jest jakiś formularz do zmiany loginu i hasła to go użyj.
A po zmianie login i hasło dobrze ukryć i nie pokazywać.
Tak to jest jak się kochance prezenty kupuje
(żart)
A po zmianie login i hasło dobrze ukryć i nie pokazywać.
Tak to jest jak się kochance prezenty kupuje

- Maciak Plock
- Kontaktowanie:
Proponuję porozmawiać z rodziną aby dali ci trochę prywatności i nie grzebali w twoich osobistych rzeczach, bo przecież ty tego im nie robisz?KillerCroc pisze:Od dłuższego już czasu moja rodzina notorycznie narusza moją prywatność
- stukot
KillerCroc, a jesteś pewien, że rodzina narusza Twoją prywatność? Przyłapałeś ich na tym, czy tylko ich bezzasadnie o to podejrzewasz? 

Pozdrawiam, Joanna
Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.
Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.
-
- Reklama