Zmiana Tła w wyszukiwarce IE 11
- wobler1
Witam,nie mogę zmienić tła na stronie wyszukiwarki IE11 , po uaktualnieniu systemu z Windows 7 do Win 10 nie mogę znaleść ustawień . Jak odtwiera się strona wyszukiwarki to jest bardzo jasna , a chciałbym zmienić na inny motyw. w innych nie mam problemu.
- XMan
Rozumie że teraz chcesz przyciemnić ?
W ustawieniach karty graficznej nie masz takiej opcji ?
Sprawdzałeś ponowną instalację do karty graficznej najnowszych sterowników ?
W ustawieniach karty graficznej nie masz takiej opcji ?
Sprawdzałeś ponowną instalację do karty graficznej najnowszych sterowników ?
- rozmus
To znaczy tło wyszukiwarki (BING) (Google) w przeglądarce IE11?
Bo nie jasne jest co napisałeś? Tło czego konkretnie?
W wyszukiwarce BING możesz sobie zmieniać tło, w Google nie ma takiej możliwości. Jest biała główna strona.
Ale oczywiście na stronie głównej przeglądarki na przykład Firefoxa, można mieć wyszukiwarkę google i swój motyw strony głównej.
Bo nie jasne jest co napisałeś? Tło czego konkretnie?
W wyszukiwarce BING możesz sobie zmieniać tło, w Google nie ma takiej możliwości. Jest biała główna strona.
Ale oczywiście na stronie głównej przeglądarki na przykład Firefoxa, można mieć wyszukiwarkę google i swój motyw strony głównej.
- wobler1
Chcę przyciemnić stronę bo jak otwieram przeglądarkę IE to jest strona za jasna. sterowniki sprawdzałem.
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
- LupeR
Można zmienić tło ale to upośledza graficznie wyświetlanie stron, tak przynajmniej u mnie to wygląda kijowo:
Narzędzia -> Opcje internetowe -> Ogólne -> Kolory -> odznacz Użyj kolorów systemu Windows i zmień na swoje
Następnie aby to zadziałało w zakładce Dostępność(obok Kolory) zaznacz Ignoruj kolory...
Coś w ten deseń na szybko sprawdzałem
Narzędzia -> Opcje internetowe -> Ogólne -> Kolory -> odznacz Użyj kolorów systemu Windows i zmień na swoje
Następnie aby to zadziałało w zakładce Dostępność(obok Kolory) zaznacz Ignoruj kolory...
Coś w ten deseń na szybko sprawdzałem

Czarna lista zasilaczy + lista polecanych --> KLIK
- wobler1
Dziękuję wszystkim za porady . Zostaję przy takim tle jaki jest. Nie będę juz nic poprawiał. Pozdrawiam
-
- Reklama