Witam.
Jak mogę zmienić wymiary gazetki ? Robiłem ją w photoshop CS3 wymiary wysokość : 20000 pikseli a szerokość 2000 pikseli, zapisałem i gdy wrzucam na server tą gazetkę to jest taka mała nie wiem dlaczego jak otwarzam ją z pulpitu to też jest mała a w programie ogromna. Nie wiem dlaczego jeżeli ktoś może mi pomóc to proszę napisać jak to mogę zrobić i jak ktoś może to niech mi zmieni tą gazetkę żeby była normalna jak się wrzuci na server. Proszę wrzucić na server z góry dziękuję .
Oto gazetka :
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Zmiana wymiarów gazetki
-
Zmiana wymiarów gazetki
Ostatnio zmieniony 20 lut 2010, 10:03 przez XMan, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: korekta tytułu tematu, poprawiłem pisownię, dodałem polskie znaki diakrytyczne.
Powód: korekta tytułu tematu, poprawiłem pisownię, dodałem polskie znaki diakrytyczne.
- seba86mu
Zmiana Wyniarow Gazetki
A na jaki serwer próbujesz wrzucić ?
Widocznie są ograniczenia i dlatego pomniejsza ją do takich rozmiarów.
Z tą, którą pokazałeś nic nie zrobimy, albowiem jest ona automatycznie pomniejszona do takich rozmiarów, że nie da się odczytać z niej tekstu.
Dodaj oryginalny plik do archiwum i uploaduj przykładowo na serwer Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Spróbujemy wyskalować do rozmiarów, które zaakceptuje jakiś serwer hostingowy.
Widocznie są ograniczenia i dlatego pomniejsza ją do takich rozmiarów.
Z tą, którą pokazałeś nic nie zrobimy, albowiem jest ona automatycznie pomniejszona do takich rozmiarów, że nie da się odczytać z niej tekstu.
Dodaj oryginalny plik do archiwum i uploaduj przykładowo na serwer Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Spróbujemy wyskalować do rozmiarów, które zaakceptuje jakiś serwer hostingowy.
-
Zmiana wymiarów gazetki
Zrobiłem już nową gazetkę z nowymi wymiarami i powiększyłem ją w osobnym programie.
Ale dzieki że ktoś chciał mi pomóc dziekie wielkie
.
Ale dzieki że ktoś chciał mi pomóc dziekie wielkie

-
- Reklama