Advanced System Care Pro- pełna wersja bardzo dobrego programu do optymalizacji kompów, zarówno z leciwym Windows XP, jak i z Windows 7. Ten program bardzo dobrze usuwa zbędne pliki, błędne wpisy w rejestrze, optymalizuje system, naprawia błędy systemowe, defragmentuje dyski twarde, zarządza autostartem, usuwa spyware (w tym śledzące ciasteczka), analizuje zabezpieczenia i sprawdza system pod kątem ***** na nie. Dodatkowo ma jeszcze takie narzędzia, jak: czyszczenie dysków (nie polecam go, bo można czasem usunąć to, co niekoniecznie jest zbędne), sprawdzanie dysków (według mnie od niego jest lepszy moduł w Auslogics Boost Speed lub checkdisk), disc doctor (chyba jeszcze go nie testowałam), file shredder (do usuwania plików- nie używam go) i inne.
Pełną wersję Advanced System Care Pro- można za darmo pobrać z: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników przez 72 godziny. Po instalacji i wpisaniu wymaganych danych, które są podane w pliku tekstowym, dołączonym do instalki tego programu, zyskuje się pełną wersję na rok.

O tej promocji piszą na stronie: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników .
Polecam ten program. Jeszcze nigdy nic mi nie uszkodził.