Anvisoft Cloud System Booster Pro 3.1- pełna wersja całkiem nieznanego mi programu, służącego do optymalizacji systemu, poprzez usuwanie zbędnych wpisów z rejestru i śmieci z twardego dysku. Optymalizacja systemu ma polegać na kontrolowaniu usług Windows, oraz programów uruchamianych w czasie włączania komputera (Autostart) i zmianę ustawień sieci- to wszystko ma przyśpieszyć PC. On ma także naprawiać system, poprzez naprawę błędów z rozszerzeniem plików, błędy w rejestrze, ustawienia prywatności i usuwanie szkodliwych rozszerzeń. On ma też moduł o nazwie: Anvi Uninstaller, służący do odinstalowywania niechcianych programów- ponoć kiedyś był dostępny w darmowej wersji tego softu. Ponadto on ma optymalizować zużycie RAM, on w czasie rzeczywistym monitoruje zużycie RAM i CPU, po kliknięciu na jeden przycisk. Ponadto on ma pomóc usunąć z dysku niepotrzebne duże pliki, czyli może wyświetla zajętość dysku twardego.

Anvisoft Cloud System Booster Pro 3.1 jest za darmo, przez ponad 14 godzin, w promocji na dailysoftwaregiveaway.com.
Strona promocyjna:
Kod: Zaznacz cały
http://dailysoftwaregiveaway.com/cloud-system-booster-pro-giveaway/
Aby pobrać ten soft kliknijcie na: Download Cloud System Booster Pro v3.1.
Aby zdobyć klucz potrzebny do aktywacji jego pełnej wersji kliknijcie na: Get The Activation Key.
Strona producenta tego softu nie została jeszcze sklasyfikowana przez McAfee Site Advisor, została uznana za niezbyt bezpieczną przez WOT i za bezpieczną przez Dr. Web Anti- Virus Link Checker.
Na wszelki wypadek instalkę tego softu sprawdźcie na Virus Total, a przed jego pierwszym użyciem, utwórzcie punkt przywracania systemu.
Napisałam o tej promocji, bo może ktoś z Was zechce go przetestować...
Ja nie zamierzam go testować. Używam sprawdzonych programów do optymalizacji systemu, chociaż jak któryś z nich znajdzie bardzo dużo błędów w rejestrze, to zawsze tworzę punkt przywracania systemu, nim cokolwiek usunę.