ArcSoft PrintCreations 3-za darmo. (Win i Mac) Do 26 XII

Komercyjne programy dostępne za darmo w promocjach
Awatar użytkownika
stukot

VIP+

ArcSoft PrintCreations 3-za darmo. (Win i Mac) Do 26 XII

Post19 gru 2011, 21:26

Obrazek

ArcSoft PrintCreations 3- pełna wersja programu, który ma ułatwiać drukowanie, a także tworzyć specjalne szablony- np. kartka urodzinowa, kalendarz, album, pamiętnik, itp. Ponadto on jest w stanie edytować zdjęcia i poprawić ich jakość. Potem te szablony można udostępniać innym- wysyłać je mailem, umieszczać na Facebook, Flickr, itp. Czyli on służy do tworzenia ciekawych szablonów, optymalizacji zdjęć i do ich drukowania lub udostępniania online.

ArcSoft PrintCreations 3- na Windows i Mac- jest za darmo, w promocji swego producenta, z okazji świąt do 26 grudnia.

Strona promocyjna:

Kod: Zaznacz cały

http://www.arcsoft.com/christmas.html

Aby pobrać ten program należy kliknąć na: Add to cart.

Potem, w zależności od posiadanego systemu należy kliknąć na odnośnik od Windows lub Mac.

Trzeba się upewnić, że jest tam wpisany kod promocyjny, a potem kliknąć na: Secure Checkout.

Następnie znajdziemy się na stronie, gdzie należy podać*:
- swe imię i nazwisko,
- adres mailowy,
- adres,
- miasto,
- (miasto),
- kod pocztowy,
- numer telefonu.

Tam nie należy podawać numeru swej karty, bo tam nie ponosicie żadnych opłat.

Potem znów należy kliknąć na: Continue i wówczas okaże się, że ten program nie wymaga żadnego kodu aktywacyjnego i wyświetli się Wam link do pobrania tego programu.

* Adres mailowy raczej powinien być prawdziwy. ;)

EDIT: są też dostępne inne ich darmowe programy, oraz niektóre do wypróbowania.

Darmowe programy: RAW Thumbnail Viewer, Photo Book Screen Saver (fajny wygaszacz tworzony ze zdjęć), Media Impression 2 (do tworzenia różnych szablonów, w tym puzzli), oraz Video Downloader (ściąga video nie tylko z YouTube)

Uważajcie, abyście nie zainstalowali jakichś dodatków do przeglądarek, w tym IE. Ja to przegapiłam, ale ich po prostu nie włączyłam...

Na szczęście nie zainstalowałam żadnego toolbara. :|

EDIT 2: lepiej nie aktualizujcie tego pakietu, może wówczas przestanie być pełną wersją. :think:

Wygaszacz wygląda nawet ciekawie, ale w pewnym sensie reklamuje ich produkt...

EDIT 3: ten program próbuje się aktualizować w tle. Odłączcie mu dostęp do neta. Dajcie mu do niego dostęp, jak coś będziecie chcieli udostępnić online.

EDIT 4: Odinstalowałam cały ten pakiet, bo Print Creation co chwila próbował się zaktualizować i obciążał neta. A pozostałe programy nie były na tyle dobre, by je zostawić.
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

• Reklama

Wróć do „Programy za free”