Artipic 2.3.3-za darmo. Ponad 10 h. GOTD. 6 msc.

Komercyjne programy dostępne za darmo w promocjach
Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Artipic 2.3.3-za darmo. Ponad 10 h. GOTD. 6 msc.

Post30 mar 2016, 23:35

Obrazek

Artipic 2.3.3- pełna wersja raczej zaawansowanego programu służącego do edycji zdjęć, oraz ich retuszu, tworzenia i rozpowszechniania. On używa sporo filtrów. Zdaje się, że dane zdjęcie możecie edytować bez wpływy na źródłowe, ale pewności nie mam. :mrgreen: Wymagania systemowe: Windows XP/ 7/ 8/ 10; procesor: 2 GHz lub lepszy; 4 GB RAM lub więcej; 10 GB wolnego miejsca jest zalecane. :shock:

Półroczna licencja Artipic 2.3.3 jest za darmo, przez ponad 10 godzin, w promocji na GOTD.

Strona promocyjna:

Kod: Zaznacz cały

https://www.giveawayoftheday.com/artipic-2-3-3/

W czasie trwania tej promocji należy go zainstalować.

Ograniczenia: do użytku niekomercyjnego, bez darmowego update i takiego wsparcia technicznego.

Aha, po zainstalowaniu ów soft chciał się połączyć z netem, nie wiem po co, może po to, by udostępniać Wasze zdjęcia... Naprawdę nie wiem... :mrgreen:

Strona domowa owego programu została uznana za bezpieczną przez McAfee Web Advisor i Dr.Web Anti- Virus Link Checker, a nie została jeszcze sklasyfikowana przez WOT, ale raczej jest bezpieczna.
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Artipic 2.6.1-za darmo. Ponad 15 h. 6 msc.

Post29 mar 2018, 17:59

Półroczna licencja Artipic 2.6.1 jest za darmo, przez ponad 15 godzin, w promocji na GOTD.

Strona promocyjna:

Kod: Zaznacz cały

https://www.giveawayoftheday.com/artipic/

W czasie trwania tej promocji należy go zainstalować.

Ograniczenia: do użytku niekomercyjnego, bez darmowego update i wsparcia technicznego.

Ów soft jest już pre-aktywowany, licencja jest ważna do: 30 września 2018.
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

• Reklama

Wróć do „Programy za free”