Atlantis WordProcessor- za free.Do wygrania na tipradar.(20)

Komercyjne programy dostępne za darmo w promocjach
Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Atlantis WordProcessor- za free.Do wygrania na tipradar.(20)

Post28 sty 2011, 01:20

Obrazek

Lub: Obrazek

Atlantis Word Processor- pełna wersja programu, który jest zaawansowanym edytorem tekstu, będącym alternatywą dla Microsoft Office. Obsługuje formaty worda i RTF- będący jego podstawowym formatem.

Ten program ma min. moduł sprawdzania pisowni i autokorekty. Korzystając z najbardziej oryginalnych i praktycznych Control Board, można tworzyć i zarządzać wszystkimi składnikami złożonych dokumentów z niezrównaną łatwością: sekcjami, polami, nagłówkami i stopkami, felietonami, punktowaniem i numerowaniem, stylami, zakładkami, przypisami i indeksami itp.

Ten program ma jakieś dwie funkcje ochronne i backup. :mrgreen: Prywatne dokumenty mogą zostać zakodowane i zabezpieczone: można je zapisać w zakodowanym formacie pliku za pomocą zaawansowanych technologii COD 256-bitowego szyfrowania. Interfejs tego programu można w całości skonfigurować: menu, paski narzędzi, skróty klawiszowe, kolory i dźwięki.

Atlantis Word Processor- może być też przenośnym edytorem tekstu, można go zainstalować na dysku pamięci Flash i mieć go zawsze przy sobie.

Atlantis Word Processor- można wygrać w konkursie, zorganizowanym przez tipradar.com. Wystarczy subskrybować kanały tego portalu, w jakimś czytniku RSS (np. w Feed Demon) i w tym temacie: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników napisać sensowny komentarz, czemu chce się wygrać ten program. Można też ich śledzić na Facebook lub Twitter- ale bez tego i tak ma się szansę na wygraną. :) Zwycięzca zostanie wylosowany przy użyciu random.org, więc każdy ma szanse na wygraną, niezależnie od kolejności pisania komentarzy. :) Powodzenia. :)

Ja wzięłam udział w tym konkursie, bo nie mam na tym kompie Microsoft Office, a z chęcią przetestuję jego alternatywę.

Interfejs tego języku może być w języku angielskim, ale kto wie, może są jakieś słowniki do niego? :mrgreen: Chcę go przetestować. A nuż się przyda. ;)

Aha, można też zdobyć kupon do tego programu, uprawniający do pięćdziesięcioprocentowego rabatu na inną wersję tego programu, może na nowszą. :mrgreen: Trzeba wypełnić formularz na tej stronie: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników .

Powodzenia w konkursie. :)
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

• Reklama

Wróć do „Programy za free”