Bigasoft YouTube Downloader- pełna wersja programu, który wbrew nazwie, służy do ściągania video nie tylko z YouTube, ale i z innych stron, takich jak: Facebook, Google Videos, Metacafe, eHow, Vimeo, MTV, BBC, Dailymotion, itp. Jest możliwe ściąganie wielu video równocześnie, w jakości HD i konwertowanie ich do różnych formatów, np. mp3 (czyli ten program potrafi wyciągnąć ścieżkę dźwiękową z danego pliku video).
Bigasoft YouTube Downloader- na PC- jest za darmo, przez ponad 19 godzin.
Strona promocyjna:
Kod: Zaznacz cały
http://www.bitsdujour.com/software/bigasoft-youtube-downloader/
Aby skorzystać z tej promocji należy kliknąć na: Get It For Free, a na następnej stronie podać wymagane dane.*
Licencja tego programu jest na danego użytkownika. Przeniesienie licencji na innego właściciela kompa jest dozwolone. Aktywacja online licki nie jest wymagana.
Ponoć w każdej chwili możecie zainstalować i zarejestrować ten program, jednak ta promocja jest ograniczona czasowo.
Darmowe upgrade do następnej wersji przez rok.**
Strona producenta tego programu ma słabą reputację według WOT, bo oni ponoć spamują, a jest bezpieczna według McAfee Site Advisor. W każdym razie mam produkty tej firmy w moim kompie i one mi nie przysparzają żadnych problemów. Zresztą nie musicie podawać na ich stronie żadnych Waszych danych, bo klucz do pełnej wersji tego programu dostajecie od bitsdujour.com.
Sprawdziłam instalkę tego programu na virus total i żaden ze skanerów nie wykrył tam wirusów.
* Skorzystanie z tej promocji jest równoczesne z przystąpieniem do newslettera bitsdujour i przysyłaniem informacji o ich promocjach. Ma to plusy i minusy.
** Ciekawe, czy to dotyczy promocyjnej wersji tego softu...