Domain Extractor Basic-
pełna wersja programu, przydatnego dla osób badających i sporządzających wykazy domen, uwzględniającego także pod-domeny, oraz te z rozszerzeniem innym niż .com lub .net. On po prostu gromadzi wykazy nazw domen. Z dowolnego miejsca w internecie, po kliknięciu na jeden przycisk uzyskacie listę wszystkich nazw domen w danej witrynie, a potem klikając ponownie możecie je wyeksportować do pliku tekstowego. Używając wygodnego kreatora lub stworzonych przez (innych) użytkowników wzorców można sprawdzić daną domenę internetową, z maksymalnie 50-cioma pod-domenami, wraz z rozszerzeniami od 1 do 20 znaków. Jeżeli chcecie, to możecie wyodrębnić tylko określone rozszerzenie domeny, np. .com, .net, itp. Jak ktoś szuka konkretnych informacji to może dostosować własny wzorzec wyszukiwania, używając alfanumerycznych kombinacji zakresów, numerów domen i rozszerzeń liczby znaków.Dzięki temu programowi można wyszukać wzorce domen, które są albo specjalistyczne, albo ogólne.*
Domain Extractor Basic, na PC, jest za darmo, przez ponad 17 godzin, w promocji na Bitsdujour.
Strona promocyjna:
Kod: Zaznacz cały
http://www.bitsdujour.com/software/domain-extractor-basic/in=todays-deals-home
Aby skorzystać z tej promocji należy kliknąć na: Get It For Free, a na stronie na którą zostaniecie przekierowani, podać wymagane dane.
Strona producenta tego softu została uznana za bezpieczną przez WOT, McAfee Site Advisor, oraz Dr.Web Anti- Virus Link Checker.
* Wykorzystałam mój opis tego softu, który napisałam swego czasu.