Emsisoft Online Armor Premium Firewall za darmo. Konkurs.

Komercyjne programy dostępne za darmo w promocjach
Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Emsisoft Online Armor Premium Firewall za darmo. Konkurs.

Post26 sty 2011, 19:14

Obrazek

Lub: Obrazek

Emsisoft Online Armor Premium Firewall- pełna wersja dość dobrej zapory, dbającej o nasze bezpieczeństwo w internecie. Jest bardziej rozszerzona od swojej darmowej wersji, którą kiedyś testowałam- zła nie była, ale po ponownej instalacji źle działała- chyba dlatego, że w międzyczasie zmieniłam programy do ochrony. :(

Wersja premium ma min. moduł: Online Banking Mode, który chroni przed wejściem na podrobione strony, np. bankowe, czyli chroni przed phishingiem. Dzięki niemu uniknie się zagrożenia ze strony oszustów internetowych, jak przez internet załatwia się jakieś transakcje, np. finansowe. (Wiadomo, że samemu trzeba być ostrożnym i z głową korzystać z internetu, ale ten moduł może być nawet przydatny.)

Online Armor Premium- ma trzy moduły pracy: moduł standardowy- łatwy dla każdego użytkownika, który musi tylko sobie odpowiedzieć na proste pytanie: czy chce aby dany program uzyskał dostęp do internetu; expert mode- moduł dla bardziej zaawansowanych użytkowników, trzeba odpowiadać na trudniejsze pytania i podejmować trudniejsze decyzje; banking mode- moduł dbający o nasze bezpieczeństwo, np. w czasie zawierania jakichś transakcji bankowych, chroni przed phishingiem.

Online Armor Premium- zapewnia też ochronę przed keyloggerami- czyli programami, które odczytują litery i cyfry, oraz inne znaki, wczytywane przy użyciu klawiatury. Ten program chroni też przed DNS-Spoofing- czyli przed śledzeniem użytkownika w internecie? :mrgreen: Czyli chroni przed phishingiem i przekierowaniem na podrobioną stronę, która ma służyć do uzyskania naszych prywatnych danych.

Oprócz tego Online Armor Premium- służy do kontrolowania programów, uruchamianych z autostartem- dzięki temu można ustalić, czy jakieś programy malware lub wirusy, nie uruchamiają się nam wraz ze startem systemu.

Ten program jest kompatybilny z Windows: XP SP3 (32-bit), Vista (32-bit) i Windows 7(32- i 64-bit.)

Aby zdobyć pełną wersję tego programu, trzeba napisać sensowny komentarz na stronie: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników . Do wygrania jest 50 licencji.

Zwycięzcy będą wylosowani przy użyciu random.org, więc każdy, niezależnie od kolejności napisania stosownego komentarza, ma szanse na wygraną.

Tak oni o tym piszą:

To get the chance to win:

1 ? submit a comment to this post with a valid email address (will be used to send the license) and subscribe to our Feeds.

2 ? (optional but very appreciated) follow us on twitter or facebook.

We would be happy if you could share this giveaway. Thank you.

Winners will be selected using random.org

Wprawdzie mam bardzo dobrą zaporę, ale wzięłam udział w tym konkursie. A nuż mi się uda. ;)

-- 26 sty 2011, 19:14 --

Właśnie się dowiedziałam, że wygrałam tą zaporę. :D Czyli jestem jedną z pięćdziesięciu osób, które zdobyły licencję pełnej wersji tego programu. :)

Zaraz ją przetestuję na tamtym kompie, jestem ciekawa czy nie będzie żreć się z moim antywirusem i z Returnil System safe Pro. Mam nadzieję, że nie będzie żadnego konfliktu.

Czyli warto brać udział w konkursach, organizowanych przez tipradar.com. Można wygrać dany program, nie oszukując ich, nie używając proxy, anonymizerów ?, itp. Czyli grając fair. :) A o wygranej decyduje losowanie na random.org. czyli każdy ma szansę na wygraną, niezależnie od kolejności pisania komentarzy. :)
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Online Armor Pro-za darmo. Konkurs. (3\na rok) Do 21 I

Post17 sty 2013, 17:58

Trzy roczne licencje Online Armor Pro można wygrać w konkursie na forum tipradar.

W tym celu należy:
- mieć konto na ich forum,
- napisać komentarz w tym temacie:

Kod: Zaznacz cały

http://www.tipradar.com/forum/Thread-Forum-Exclusive-Online-Armor-Pro-3-licenses
,
- na wszelki wypadek, w razie Waszej wygranej, bądźcie gotowi, by odpowiedzieć na PW od organizatora tego konkursu (normalnie oni tego wymagają).

Ten konkurs trwa do 21 stycznia, a zwycięzcy zostaną wylosowani przy użyciu random.org.

Powodzenia. :)
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

• Reklama

Wróć do „Programy za free”