Exeone Personal Monitor 2014-za darmo. Ponad 9 h. GOTD.

Komercyjne programy dostępne za darmo w promocjach
Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Exeone Personal Monitor 2014-za darmo. Ponad 9 h. GOTD.

Post29 wrz 2014, 23:11

Obrazek

Exeone Personal Monitor 2014-pełna wersja programu służącego do monitorowania aktywności użytkowników na danym systemie operacyjnym. On jest chroniony hasłem i monitoruje uruchamiane procesy, aktywność na klawiaturze i działa w dwóch trybach- widocznym i ukrytym. Dzięki niemu możecie ustalić aktywność danych osób na Waszym komputerze. To może być przydatne, jak chcecie wiedzieć, co Wasze dziecko robiło na komputerze. On tworzy szczegółowe raporty i może wysyłać ja mailem lub umieszczać na serwerze FTP. Jednak widywałam bardziej złożone programy służące do monitorowania cudzej aktywności, np. Gecko Monitor, który był kiedyś dostępny w jednej promocji. On monitorował także odwiedzane strony internetowe i miał opcję stworzenia listy tych zaufanych. Nie wiem, czy Exeone Personal Monitor 2014 ma tą samą funkcjonalność. :mrgreen: Wymagania systemowe: Windows XP/ Server 2003/ Server 2008/ Vista/ 7/ 8; Pentium 500 MHz (Pentium 2 GHz lub lepszy jest rekomendowany); 64 MB RAM (128 MB RAM jest zalecane); 50 MB wolnego miejsca na dysku twardym. Ponoć procesy tego programu są widoczne i nie działa tryb ukryty. Zdaje się, że jak w czasie trwania tej promocji, zainstalujecie ten soft, to będziecie go mogli aktualizować za darmo, pewności nie mam. :mrgreen:

Exeone Personal Monitor 2014 jest za darmo, przez ponad 9 godzin, w promocji na GOTD.

Strona promocyjna:

Kod: Zaznacz cały

http://www.giveawayoftheday.com/personal-monitor-2014/

Archiwum z ograniczoną jego czasową instalką można pobrać bezpośrednio stąd:

http://www.giveawayoftheday.com/download/?id=56158

W czasie trwania tej promocji ten soft należy zainstalować i zarejestrować na stronie, do której link jest podany w pliku tekstowym.

Strona producenta tego softu została uznana za bezpieczną przez McAfee Site Advisor, Dr.Web Anti- Virus Link Checker i Webutation, a nie została jeszcze sklasyfikowana przez WOT.
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Exeone Personal Monitor 2014-za darmo. Do 1 XII.

Post28 lis 2014, 10:36

Exeone Personal Monitor 2014 jest za darmo, do 1 grudnia, w promocji na windowsdeal.

Strona promocyjna:

http://www.windowsdeal.com/w/personal-monitor-2014-discount-coupon-code/

Jak po raz kolejny korzystacie z ich promocji, to utworzyliście konto w ich serwisie. Wpierw należy się na nie zalogować, a potem przejść do strony promocyjnej. Wpierw należy kliknąć na: Download, potem na: Proceed to Checkout, potem na: Place order, a później ściągnąć archiwum z plikiem tekstowym, w którym jest podany link do ich specjalnej strony promocyjnej, na której można uzyskać dane potrzebne do rejestracji pełnej wersji tego softu. Aby się wylogować, należy przejść do My Account i kliknąć na: Sign out.
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

• Reklama

Wróć do „Programy za free”