Formatwandler 2014-za darmo. Dziś. DE, EN i włoski.

Komercyjne programy dostępne za darmo w promocjach
Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Formatwandler 2014-za darmo. Dziś. DE, EN i włoski.

Post10 gru 2014, 09:54

Obrazek

Formatwandler 2014-
pełna wersja całkiem nieznanego mi programu do konwertowania plików audio, video, oraz zdjęć do różnych formatów. Ten program może tworzyć profile dla ważniejszych odtwarzaczy plików video: komórki, konsoli, DVD lub przenośnego odtwarzacza plików video. Wszystkie pliki audio, w tym audiobooki mogą zostać przekonwertowane do formatu mp3, albo do innych formatów: AAC, WMA, WAV, FLAC lub OGG- po konwersji. Zdjęcia, nieważne czy będą wykorzystywane jako strony kalendarza, zdjęcia online czy załączniki lub będą w postaci cyfrowej ramki na zdjęcia, mogą zostać przekonwertowane do różnych formatów i może zostać zmieniona ich rozdzielczość. Źródłowe formaty audio: WAV, MP3, WMA, M4A, MP4, M4B, M4R, RAM, OGG, AVI, ASF, FLV, DIVX, WMV, MKV, MOV, MPG, MPEG, TS, MP4. 3GP, 3G2, RM, FLAC. Źródłowe formaty video: AVI, ASF, FLV, DIVX, WMV, MKV, MOV, MPG, MPEG, TS, MP4, 3GP, 3G2, RM, MTS, M2TS, AVCHD. Ten program jest kompatybilny z systemami: XP, Vista i Seven. Sądząc po zrzucie, Formatwandler 4 SE może konwertować 2D do 3D i wypalać płyty CD\DVD. :mrgreen:*

Formatwandler 2014 jest dziś za darmo, w kalendarzu adwentowym na chip.de.

Pośrednia strona promocyjna:

Kod: Zaznacz cały

http://www.chip.de/s_specials/Download-Adventskalender_74217484.html

Bezpośrednia strona promocyjna:

Kod: Zaznacz cały

http://www.chip.de/downloads/Vollversion-Formatwandler-2014_73739700.html?ref=adventskalender

Aby bezpiecznie skorzystać z tej promocji, nie klikajcie na: Jetz downloaden mit sicheren... bo wówczas ściągniecie ich asystenta pobierania, a one bywają felerne. Zamiast tego kliknijcie na odnośnik na: alternativ: Manuelle Installation, a potem na: Download- Srever CHIP online.

Strona producenta softu, dostępnego w dzisiejszej promocji została uznana za bezpieczną przez WOT i McAfee Site Advisor.

Edit:

Ten program ma interfejs w językach: niemieckim, włoskim lub angielskim.

Zdaje się, że on wymaga rejestracji i wówczas otwiera samoczynnie IE, nawet jak nie jest domyślną przeglądarką.

Formatwandler 4 SE (znany też jako: Format Converter 4 SE) zajmuje mało miejsca po instalacji... I tworzy punkt przywracania systemu, nim się go zainstaluje.

Zdaje się, że nie musicie przystępować do ich newslettera, aby zdobyć lickę tego programu. Jak to zrobiliście, a chcecie z tego zrezygnować, to możecie kliknąć na link w mailu, którego dostaniecie. W tym mailu jest też odnośnik do linka, na który trzeba kliknąć, aby potwierdzić rejestrację tego programu.**

* i **, wykorzystałam mój opis tego programu, oraz to co napisałam wcześniej.
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

• Reklama

Wróć do „Programy za free”