Glarysoft Software Update Pro 5.42- pełna wersja programu, który ma Wam pomóc aktualizować zainstalowane oprogramowanie. Nie wiem czy on to robi z automatu.
 Wiem, że pewnych programów nie warto aktualizować bo straci się na nie licencje, tak bywa z tymi dostępnymi w różnych promocjach, np. GOTD. W związku z tym, że ów soft aktualizuje programy z automatu, nie polecam go. Jednak może zechcecie go przetestować. Jednak zachowajcie ostrożność, abyście nie stracili nagle licencji.
  Wiem, że pewnych programów nie warto aktualizować bo straci się na nie licencje, tak bywa z tymi dostępnymi w różnych promocjach, np. GOTD. W związku z tym, że ów soft aktualizuje programy z automatu, nie polecam go. Jednak może zechcecie go przetestować. Jednak zachowajcie ostrożność, abyście nie stracili nagle licencji.   Wymagania systemowe: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 10.
 Wymagania systemowe: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 10.Roczna licencja Glarysoft Software Update Pro 5.42 jest za darmo, przez ponad 19 godzin, w promocji na GOTD.
Strona promocyjna:
Kod: Zaznacz cały
https://www.giveawayoftheday.com/software-update/W czasie trwania tej promocji ów soft należy zainstalować i jak trzeba zarejestrować.
Ograniczenia: do użytku niekomercyjnego, bez darmowego update i wsparcia technicznego.
Strona domowa owego softu została uznana za bezpieczną przez McAfee Web Advisor, Dr.Web Anti- Virus Link Checker, oraz Bitdefender Traffic Light, jednak ze względu na automatyczne aktualizacje, nie polecam go, chyba że można je wyłączyć.