Gra Anoxemia-za darmo. Na Steam. Krótko?

Komercyjne programy dostępne za darmo w promocjach
Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Gra Anoxemia-za darmo. Na Steam. Krótko?

Post03 paź 2015, 23:16

Obrazek

Anoxemia- pełna wersja gry w której wcielacie się w naukowca- Dr. Baileya, który nurkuje w głębinach oceanu, zbierając różne próbki organiczne. W którymś momencie, na skutek jakiejś awarii został on sam, zdany na los. Kierujecie poczynaniami towarzyszącego mu drona o nazwie ATMA, za którym on podąża. Dron wykonuje różne akcje, czasem wydaje się że sabotuje działania naukowca, tak w każdym razie napisali na jakiejś stronie. Życie Dr. Baileya jest kruche i dosłownie wisi na włosku. Zabić go może np. utrata powietrza, wybuch jakiejś podwodnej miny, itp. Gra raczej trudna dla niedzielnych graczy, takich jak ja, w każdym razie ona jest grą niezależną, przygodowo-zręcznościową. W większości została oceniona pozytywnie. Wymagania minimalne: Windows XP, Vista, 7, 8, procesor 2 GHz, 512 MB RAM, karta graficzna pięcioletnia lub młodsza, zintegrowana. Wymagania zalecane: są takie same. Shader Model 3.0 jest wymagany.

Gra Anoxemia jest za darmo, raczej krótko w promocji Indie Gala na Steam.

Strona promocyjna:

Kod: Zaznacz cały

https://www.indiegala.com/store

Tam należy podać swój adres mailowy, jak wszystko będzie dobrze, to otrzymacie linka do swojego profilu i równocześnie będąc zalogowanymi w przeglądarce do Steam zobaczycie kluczyk do tej gry. Jak macie pecha to wpierw będziecie musieli aktywować tą promocję, rzekomo jako nowi użytkownicy, potem dostaniecie linka do swojego profilu, a następnie się dowiecie że on został zablokowany. :/

Nie wiem jak długo trwa ta promocja. Jednak raczej pośpieszcie się i aktywujcie jak najszybciej nową grę na Steam.

Aha, ja czekałam kilka minut na mój kluczyk. Odświeżanie strony nic nie zaszkodziło.
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

• Reklama

Wróć do „Programy za free”