Gra Bloop-za darmo. Na Steam. Krótko?

Komercyjne programy dostępne za darmo w promocjach
Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Gra Bloop-za darmo. Na Steam. Krótko?

Post14 paź 2015, 00:17

Obrazek

Bloop- pełna wersja logicznej gry, bazującej na fizyce, w której poruszacie cieczą. Musicie tworzyć nowe obiekty i poruszać nimi by umieścić je we właściwych pojemnikach. Należy wykazać się refleksem i inteligencją. Tryb dla jednego gracza. Opinie są mieszane, jednak dla niedzielnych graczy, takich jak ja, ta gra raczej nie będzie łatwa. Wymagania systemowe: minimalne: Windows XP, procesor Dual Core 2Ghz+, 1 GB RAM, karta graficzna 128Mb VRAM z Shader Model 2.0; DirectX: 9.0c; 200 MB wolnego miejsca na dysku twardym; zalecane: Windows 7 lub wyższy; procesor Dual Core 2Ghz+; 2 GB RAM; karta graficzna 256Mb VRAM z Shader Model 2.0 lub wyższa; DirectX: 9.0c; 200 MB wolnego miejsca na dysku twardym.

Gra Bloop jest za darmo, raczej krótko w promocji Indie Gala, na Steam.

Strona promocyjna:

Kod: Zaznacz cały

https://www.indiegala.com/store

Powyższą stronę należy przewinąć i we właściwym miejscu wpisać tam swój adres mailowy. Potem, jak wszystko dobrze pójdzie to otrzymacie maila z linkiem do Waszego profilu. Jak macie pecha, tak jak ja, to zostaniecie uznani za ich nowych użytkowników, nawet jak nie jesteście i będziecie wpierw musieli aktywować tą promocję. Dopiero potem dostaniecie maila z linkiem do Waszego profilu. Potem tam się należy zalogować, uprzednio logując się na Steam i na stronie promocyjnej poprosić o wyświetlenia klucza do tej gry na Steam. Następnie należy uruchomić klienta Steam i jak najszybciej aktywować w nim nową grę.

Nie wiem jak długo trwa ta promocja.

Szukałam w forumowej wyszukiwarce i w necie, na Google i Yahoo czy pisałam kiedyś o promocji tej gry, ale nie udało mi się jej znaleźć. Chociaż na pewno już kiedyś była dostępna. :mrgreen:
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Gra Bloop-znów za darmo. Na Steam. Krótko?

Post19 gru 2015, 13:46

Gra Bloop jest znów za darmo, w promocji na Indie Gala.

Strona promocyjna:

Kod: Zaznacz cały

https://www.indiegala.com/store
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

• Reklama

Wróć do „Programy za free”