Bouncy Ball- pełna wersja gry zręcznościowej, która została przeniesiona z systemu Android. Skaczcie z platformy na platformę nie pozwalając spaść kuli. Skaczecie kulą za pomocą lewego przycisku myszy. To raczej wymagająca gra zwłaszcza dla niedzielnych graczy, takich jak ja.
 Aha, jak chcecie włączyć ustawienia, to klikacie na zębatkę i nic się nie wyświetla, tylko szare tło, wtedy możecie wyłączyć ową grę używając: Alt + F4. Trzeba użyć suwaka, aby wybrać dany poziom. Owa gra dobrze działa na mojej dziesiątce. Ona nie zapamiętuje swojego wyniku ani postępu. Wymagania systemowe: system Windows, raczej nie XP 32-bitowy.
 Aha, jak chcecie włączyć ustawienia, to klikacie na zębatkę i nic się nie wyświetla, tylko szare tło, wtedy możecie wyłączyć ową grę używając: Alt + F4. Trzeba użyć suwaka, aby wybrać dany poziom. Owa gra dobrze działa na mojej dziesiątce. Ona nie zapamiętuje swojego wyniku ani postępu. Wymagania systemowe: system Windows, raczej nie XP 32-bitowy.Gra Bouncy Ball, czyli: piłka do skakania (lub skacząca piłka), nie na itch.io, jest za darmo, przez ponad 22 godziny, w promocji na GGOTD.
Strona promocyjna:
Kod: Zaznacz cały
https://game.giveawayoftheday.com/bouncy-ball/W czasie trwania tej promocji należy zainstalować ową grę.
Życzę Wam udanej rozgrywki.