Gra Chick Rage-za darmo. Ponad 22 h. GGOTD.

Komercyjne programy dostępne za darmo w promocjach
Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Gra Chick Rage-za darmo. Ponad 22 h. GGOTD.

Post13 cze 2023, 11:51

Obrazek

Chick Rage- to gra zręcznościowa typu top-down, w której gra za każdym razem staje się coraz trudniejsza, poziomy coraz bardziej dezorientują gracza, a duch zyskuje coraz więcej mocy. Biegaj po lokacji i odpychaj latające wszędzie dyski we wroga, a co najważniejsze nie stój w miejscu!* Jako animator próbujecie się obudzić z Waszego horroru. Wymagania systemowe: Windows XP/7/8/10; procesor: dwurdzeniowy 2; pamięć: 2 GB RAM; grafika: Intel HD; karta dźwiękowa: kompatybilna z Direct Sound (czyli: z dźwiękiem bezpośrednim); dodatkowe uwagi: klawiatura, mysz.

Gra Chick Rage, czyli: wściekłość piskląt, nie na Steam, jest za darmo, przez ponad 22 godziny, w promocji na GGOTD.**

Strona promocyjna:

Kod: Zaznacz cały

https://game.giveawayoftheday.com/chick-rage/

W czasie trwania tej promocji ową grę należy zainstalować.

Życzę Wam udanej rozgrywki. :)

* Przetłumaczone przy pomocy tłumacza Google.

** Miałam problem z pobraniem archiwum zawierającego ową grę, przy użyciu Firefoxa i pobrałam je przy pomocy Comodo Dragon. Przy okazji przeskanowałam owo archiwum na Virus Total i było tylko jedno wykrycie: DrWeb: Adware.Downware.932, to pewnie jest FP.
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

• Reklama

Wróć do „Programy za free”