Gra Dungeon Keeper Gold-za darmo. Ponad 15 h.

Komercyjne programy dostępne za darmo w promocjach
Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Gra Dungeon Keeper Gold-za darmo. Ponad 15 h.

Post15 lut 2014, 20:31

Obrazek

Dungeon Keeper Gold-pełna wersja strategicznej gry, w której gracz wciela się w złego strażnika lochów, który musi walczyć z pozytywnymi bohaterami i szkolić potwory. Grafika jest w starym stylu.

Dungeon Keeper Gold jest za darmo, przez ponad 15 godzin, w promocji na gog.com.

Strona promocyjna:

Kod: Zaznacz cały

http://www.gog.com/

Aby skorzystać z tej promocji należy kliknąć na: Dungeon Keeper for Free. Get It Now.

Na następnej stronie należy założyć konto w ich serwisie. Na początek dostajecie kilka gier za darmo, po zalogowaniu się na konto... Z dwie kolejne możecie dodać później...

Potem przyjdzie do Was mail, Your purchase summary for order z informacją, że kupiliście tą grę. Po zalogowaniu się na Wasze konto, okaże się, że ta gra jest dostępna.

Nie wiem ile macie czasu, by zainstalować tą grę... Może nie ma żadnych ograniczeń...

Aha, tam są inne fajne gry za darmo, np. kosmiczna srzelanka Stargunner, grywalna mimo starej grafiki... Albo przygodówka Treasure Adventure Game (jeszcze jej nie sprawdziłam).

W jednej z gier, o nastoletnim detektywie, Teenagent_2.0.0.12, tylko Emsisoft wykrywa wirusa, więc to raczej FP. Ja przed zainstalowaniem Stargunner i Treasure Adventure Game na wszelki wypadek utworzyłam punkt przywracania systemu, ale to chyba nie było potrzebne... :mrgreen:

Strona Gog.com została uznana za bezpieczną przez WOT, McAfee Site Advisor, oraz Dr.Web Anti- Virus Link Checker.

O tej promocji przeczytałam tutaj:

Kod: Zaznacz cały

http://pclab.pl/news56495.html
i na sharewareonsale, ale oni raczej wprowadzają w błąd, bo nie organizują tej promocji...
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

• Reklama

Wróć do „Programy za free”