Endorlight- pełna wersja gry, dość trudnej dla mnie, w której poruszacie się po różnych platformach i eliminujecie potwory, używając strzały wystrzelonej z łuku, topora lub bata; oraz zważając na różne śmiercionośne przeszkody. Musicie znaleźć wyjście z danego poziomu. Wasza postać nie potrafi zbyt wysoko skakać. Owa gra ma moduł jednego gracza, oraz lokalnej kooperacji. Przeważają opinie pozytywne. Wymagania systemowe: Microsoft WindowsVista / 7 / 8; procesor: 2.8 GHz; 1 GB RAM; karta graficzna z 3D; DirectX: 9.0; 200 MB wolnego miejsca na dysku twardym; ponoć kompatybilna z takimi kontrolerami jak: Xbox 360/One lub inny XInput. Owa gra dobrze działa na mojej dziesiątce.
Gra Endorlight, na Steam, jest za darmo, w promocji na Indie Gala.
Strona promocyjna:
Kod: Zaznacz cały
https://www.indiegala.com/#giveaway
Tam należy podać adres mailowy i kliknąć na: Reedem. Następnie, jak już macie u nich konto, to otrzymacie maila z linkiem do Waszego profilu i tam należy się zalogować, uprzednio logując się na Steam i poprosić o klucz potrzebny do aktywacji owej gry na tej platformie. Jak macie pecha, to wpierw otrzymacie maila z informacją, że ową promocją należy aktywować. Jeśli macie problem ze skorzystaniem z owej promocji, to napiszcie do ich wsparcia technicznego, powinni Wam pomóc.

Nie wiem jak długo owa promocja będzie aktywna.