Falco Cubic- pełna wersja zręcznościowej platformówki, w której sterujecie sześcianem, używając: WSAD i chcecie dotrzeć do celu. Zdaje się, że możecie skakać, ale nie ogarniam za bardzo jak to zrobić.
 Aby uruchomić ponownie ową grę należy kliknąć lewym przyciskiem myszy. Owa gra nie zapamiętuje ani swojego wyniku ani postępu. Włącza się jakby z pewnym opóźnieniem, w każdy razie u mnie. Wymagania systemowe: system Windows, raczej nie XP 32-bitowy.
 Aby uruchomić ponownie ową grę należy kliknąć lewym przyciskiem myszy. Owa gra nie zapamiętuje ani swojego wyniku ani postępu. Włącza się jakby z pewnym opóźnieniem, w każdy razie u mnie. Wymagania systemowe: system Windows, raczej nie XP 32-bitowy.Gra Falco Cubic, nie na itch.io, jest za darmo, przez ponad 22 godziny, w promocji na GGOTD.*
Strona promocyjna:
Kod: Zaznacz cały
https://game.giveawayoftheday.com/falco-cubic/W czasie trwania tej promocji należy zainstalować ową grę.
Życzę Wam udanej rozgrywki.

* Aha, miałam problem z uzyskaniem linka do pobrania owej gry i pomogło dopiero jak użyłam innego adresu mailowego niż zwykle.