Gra Incoming Forces-za darmo. Krótko? Steam.

Komercyjne programy dostępne za darmo w promocjach
Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Gra Incoming Forces-za darmo. Krótko? Steam.

Post12 gru 2015, 22:45

Obrazek

Incoming Forces- pełna wersja gry, w której wcielacie się w kosmicznych żołnierzy, którzy chcą uchronić swoją planetę przed ludzkimi najeźdźcami. To ponoć jest połączenie gry akcji i strzelanki. Wymagania systemowe: minimalne\zalecane: Windows XP/Vista/7/8; procesor 1 GHz/1.4 GHz; 256 MB RAM/512 MB RAM; karta graficzna 3D kompatybilna z: DirectX: 7/DirectX: 9; owa gra może nie działać na niektórych urządzeniach z Windows 8.

Gra Incoming Forces jest za darmo, raczej krótko, w promocji Indie Gala na Steam.

Strona promocyjna:

Kod: Zaznacz cały

https://www.indiegala.com/store

Ową stronę należy przewinąć i wpisać tam swój adres mailowy, powiązany z ich kontem i kliknąć na: Redeem. Jak macie szczęście, to od razu otrzymacie linka do Waszego profilu i po prostu tam się należy zalogować, uprzednio będąc zalogowanym na Steam i poprosić o kluczyk do tej gry na ową platformę. Jak macie pecha, to dostaniecie maila z informacją, że jako rzekomo nowi użytkownicy powinniście aktywować ową promocję. Nową grę jak najszybciej aktywujcie na Steam.

Aha, ja miałam z nimi taki problem, że całkowicie zablokowali moje konto, bo ponoć mój zmienny IP był na ich jakiejś czarnej liście, co raczej nie było możliwe. W każdym razie napisałam do ich supportu, wprawdzie nic mi nie odpisali, ale od tego czasu mogę korzystać z ich promocji, ale za każdym razem muszę aktywować giveaway. Jeśli chcecie zmienić adres mailowy powiązany z ich kontem, to po prostu napiszcie do ich wsparcia technicznego. Można na nich liczyć. :)

Życzę Wam miłej rozgrywki. :)
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

• Reklama

Wróć do „Programy za free”