Gra Jane Croft: The Baker Street Murder- free. Ponad 22 h.

Komercyjne programy dostępne za darmo w promocjach
Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Gra Jane Croft: The Baker Street Murder- free. Ponad 22 h.

Post20 cze 2021, 11:55

Obrazek

Jane Croft: The Baker Street Murder- pełna wersja gry w stylu znajdź ukryte obiekty, w której Waszym celem jest pomóc detektyw Jane Croft rozwiązać sprawę dotyczącą tytułowego morderstwa na Baker Street i odkryć spisek związany z zamordowaniem jej partnera. Znajdźcie wskazówki, przesłuchujcie podejrzanych w różnych lokalizacjach, co sprawi, że odkryjecie prawdę. Wymagania systemowe: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 10; procesor: 800 MHz; 512 MB RAM; DirectX: 7.0; 114 MB wolnego miejsca na dysku twardym. Producent : ToomkyGames*.

Gra Jane Croft: The Baker Street Murder, jest za darmo, przez ponad 22 godziny, w promocji na GGOTD.

Strona promocyjna:

Kod: Zaznacz cały

https://game.giveawayoftheday.com/jane-croft-the-baker-street-murder/

W czasie trwania tej promocji ową grę należy zainstalować.

Życzę Wam udanej rozgrywki. :)

* Zalety: pełna wersja gry, bez DRM; nie wyświetla reklam firm trzecich i nie instaluje dodatków do przeglądarek. Proszę nie instalujcie ich gadżetu tudzież widżetu.
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Gra Jane Croft: The Baker Street Murder- free. Ponad 15 h.

Post29 paź 2023, 17:55

Gra Jane Croft: The Baker Street Murder, jest za darmo, przez ponad 15 godzin, w promocji na GGOTD.*

Strona promocyjna:

Kod: Zaznacz cały

https://game.giveawayoftheday.com/jane-croft-the-baker-street-murder-2/

W czasie trwania tej promocji ową grę należy zainstalować.

Życzę Wam udanej rozgrywki. :)

* Wymagania systemowe: system Windows XP/Vista/7/8/10**; procesor: 800 MHz; 512 MB RAM; DirectX: 7.0; dysk twardy: 114 MB.

** Mr. Magoo, w swoim komentarzu na stronie promocyjnej napisał, że na Windows 11 udało mu się zainstalować ową grę i uruchomił ją w trybie zgodności, z Windows 7 i ona się wczytała, ale potem ona się zawiesiła. Problem z ową grą miał też: Sieska Cowdrey:
Kiedy próbowałem otworzyć program, wyskoczył błąd 404, ale kiedy go usunąłem, wszedł do gry. Grałem około 5 minut i zostałem wyrzucony:* Usunąłem program i zacząłem od nowa, ale stało się dokładnie to samo. Jeśli ktoś ma jakieś pomysły, będę wdzięczny. Dzięki.
Ponoć problem z ową grą może pomóc rozwiązać to co doradza: jboy,
... jeśli gra nie wyświetla się poprawnie, u mnie wszystko zostało przesunięte w prawo z przycięciem połowy ekranu, użyj narzędzia do rozwiązywania problemów. Kliknij prawym przyciskiem myszy ikonę gry i uruchom „Rozwiązywanie problemów ze zgodnością”. Pierwsza próba nie rozwiązała tego, ale druga, sprawdzanie, które nie wyświetlało się poprawnie, rozwiązała problem. Dla przypomnienia, używam Win10HomeX64.
:
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

• Reklama

Wróć do „Programy za free”