Pixel Puzzles: UndeadZ- pełna wersja wcale nie relaksującej gry.

W której chodzi nie tylko o układanie puzzli, ale i o przetrwanie. Bowiem sterujecie też strzelcem, którym poruszacie za pomocą WSAD i za pomocą spacji strzelacie do zombie. Musicie się starać aby Wam nie zabrakło amunicji, inaczej Wasz bohater zostanie mokrą plamą. Jak bohater zginie gra się kończy. Jednak polecam ową grę. Oczywiście w ciągu zaledwie paru minut owej gry wielokrotnie umarłam.

Owa gra dobrze działa na mojej dziesiątce. Przeważają opinie pozytywne.
Minimalne\zalecane wymagania systemowe: Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista, XP; procesor dwurdzeniowy/czterordzeniowy; 1 GB RAM/2 GB RAM; karta graficzna kompatybilna z: DirectX 9.0; 150 MB wolnego miejsca na dysku twardym; karta dźwiękowa: rodzajowe urządzenie dźwiękowe.
Pixel Puzzles: UndeadZ, na Steam, jest za darmo, nie wiem jak długo, w promocji w sklepie Indie Gala.Strona promocyjna:
O tej promocji napisali min. łowcy gier.
Powinniście zalogować się na swoje konto Indie Gala, oraz ono powinno być powiązane z Waszym kontem na Steam. Aby zobaczyć klucz potrzebny do aktywacji owej gry na Steam, powinniście się tam zalogować, w Waszej przeglądarce.
Polecam ową grę mimo że dla mnie nie była raczej prosta, ani rekreacyjna.