Gra Racer 8-za darmo. Krótko? Steam.

Komercyjne programy dostępne za darmo w promocjach
Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Gra Racer 8-za darmo. Krótko? Steam.

Post10 lip 2015, 23:14

Obrazek

Racer 8-pełna wersja gry logicznej, w której ścigacie się samochodem wyścigowym i musicie obracać płytki, aby zmienić jego trasę, aby dojechał do mety. Zdaje się, że to jest gra na czas. Po drodze musicie przejeżdżać przez punkty kontrolne. Wymagania systemowe: minimalne: Windows XP. procesor: 486, DirectX: 9.0, 101 MB dostępnej przestrzeni; zalecane: Windows 7, procesor i3 lub równoważny, DirectX: 10, 101 MB dostępnej przestrzeni.

Gra Racer 8 jest za darmo, nie wiem jak długo, w promocji w sklepie Indie Gala na Steam.

Strona promocyjna:

Kod: Zaznacz cały

https://www.indiegala.com/store

Należy ją przewinąć, a potem we właściwym miejscu wpisać swój adres mailowy i kliknąć na: Reedem. (Jak chcecie możecie odhaczyć to, że chcecie przystąpić do ich newslettera.) Jak dobrze pójdzie, to dostaniecie maila z linkiem do Waszego profilu. Jak będziecie mieli pecha, jak ja, to będziecie musieli zweryfikować, że bierzecie udział w tej promocji, dopiero potem dostaniecie linka i należy tam się zalogować. Ja mam tam od dawna konto, ale miewam z nim problemy. W każdym razie należy też zalogować się przeglądarce na Wasze konto na Steam, a na stronie Indie Gala poprosić o klucz potrzebny do aktywacji tej gry na Steam. Potem należy uruchomić klienta Steam i aktywować w nim nową grę.

Nie wiem jak długo będzie trwać ta promocja, w każdym razie klucz należy aktywować niezwłocznie.
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Gra Racer 8-znów za darmo. Krótko? Steam.

Post28 sie 2015, 10:38

Gra Racer 8 jest znów za darmo, w promocji na Indie Gala dla Steam.

Strona promocyjna:

Kod: Zaznacz cały

https://www.indiegala.com/free2play

Nie wiem jak długo trwa ta promocja.
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

• Reklama

Wróć do „Programy za free”