Racer 8-pełna wersja gry logicznej, w której ścigacie się samochodem wyścigowym i musicie obracać płytki, aby zmienić jego trasę, aby dojechał do mety. Zdaje się, że to jest gra na czas. Po drodze musicie przejeżdżać przez punkty kontrolne. Wymagania systemowe: minimalne: Windows XP. procesor: 486, DirectX: 9.0, 101 MB dostępnej przestrzeni; zalecane: Windows 7, procesor i3 lub równoważny, DirectX: 10, 101 MB dostępnej przestrzeni.
Gra Racer 8 jest za darmo, nie wiem jak długo, w promocji w sklepie Indie Gala na Steam.
Strona promocyjna:
Kod: Zaznacz cały
https://www.indiegala.com/store
Należy ją przewinąć, a potem we właściwym miejscu wpisać swój adres mailowy i kliknąć na: Reedem. (Jak chcecie możecie odhaczyć to, że chcecie przystąpić do ich newslettera.) Jak dobrze pójdzie, to dostaniecie maila z linkiem do Waszego profilu. Jak będziecie mieli pecha, jak ja, to będziecie musieli zweryfikować, że bierzecie udział w tej promocji, dopiero potem dostaniecie linka i należy tam się zalogować. Ja mam tam od dawna konto, ale miewam z nim problemy. W każdym razie należy też zalogować się przeglądarce na Wasze konto na Steam, a na stronie Indie Gala poprosić o klucz potrzebny do aktywacji tej gry na Steam. Potem należy uruchomić klienta Steam i aktywować w nim nową grę.
Nie wiem jak długo będzie trwać ta promocja, w każdym razie klucz należy aktywować niezwłocznie.