Syndicate (1993)-
Przygotuj się na misję podbicia świata.
Jest rok 2096. Światem rządzą wielkie korporacje. Jako dyrektor własnej firmy musisz zatrudnić zespół czterech cyborgów, uzbroić go po zęby i dowodzić nim podczas emocjonujących misji taktycznych. Masz jeden cel: wyeliminowanie konkurencji. Prowadź badania nad nową bronią i wyposażaj swój oddział. Pozyskuj sojuszników, urządzając celom pranie mózgu. Pozbywaj się wrogów – wszystkie chwyty dozwolone. Syndicate to utrzymana w cyberpunkowym stylu klasyka gier taktycznych.
Dyktuj zasady jako dyrektor megakorporacji. W tym świecie to wielkie firmy rozdają karty. Twoje zadanie? Zaprowadzić swą firmę na sam szczyt przy użyciu wszelkich niezbędnych środków. Wybierz dla swej megakorporacji nazwę i logo, a następnie zatrudnij ekipę cyborgów, które będą ci wiernie służyć.
Daj się porwać taktycznej rozgrywce opartej na dowodzeniu oddziałem. Po wybraniu misji uzbrój swoich agentów i wyślij ich na pole walki. Niezależnie od tego, czy twoim celem jest pozyskanie nowych sojuszników w drodze prania mózgu, czy bardziej bezpośrednia eliminacja konkurencji, musisz wybrać sposób prowadzenia drużyny...*
Gra Syndicate (1993) jest teraz za darmo na Origin.
Strona promocyjna:
Kod: Zaznacz cały
https://www.origin.com/pl-pl/store/buy/syndicate-plus-origin/pc-download/base-game/standard-edition#details
Aby skorzystać z tej promocji powinniście mieć konto na Orugin, oraz zainstalować jego klienta.
Nie wiem, jak długo trwa ta promocja.
* Zacytowałam fragment opisu tej gry, zamieszczony na stronie promocyjnej.