Gra Theme Hospital-za darmo. Teraz? Na Origin.

Komercyjne programy dostępne za darmo w promocjach
Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Gra Theme Hospital-za darmo. Teraz? Na Origin.

Post31 sty 2015, 18:18

Obrazek

Theme Hospital-pełna wersja gry, w której będziecie zarządzać zwariowanym szpitalem, w którym leczą się różne przypadki, że tak powiem o chorych...
W prawdziwym świecie z chorobami nie ma żartów. W Theme Hospital możesz o tym zapomnieć. Poznasz dziesiątki zakręconych przypadłości, takich jak wzmacniająca węch Włochatość spowodowana zbyt długą ekspozycją na światło księżyca czy Zapasowe Żebra objawiające się – jak sama nazwa wskazuje – nadmiarem kości klatki piersiowej.

Zatrudniaj personel i dbaj o jego zadowolenie. Zadaniem szpitala jest przede wszystkim przywracanie ludzi do zdrowia, jednak aby mogło to sprawnie przebiegać, będziesz potrzebować prężnego zespołu lekarzy, pielęgniarek, recepcjonistów i majstrów. Pamiętaj, że pracownicy – podobnie jak pacjenci – mają różne zachcianki i potrzeby (zwykle w postaci wyższej pensji). Dbaj o nich, bo mogą szybko cię opuścić.*
Ta gra może pozwoli Wam zapomnieć o tym, co jest w szpitalach... Mi się przypomniał serial, który kiedyś oglądałam ,,Daleko od noszy", on często jest puszczany na jednym kanale TV...

Gra Theme Hospital jest teraz za darmo, w promocji na Origin.

Strona promocyjna:

Kod: Zaznacz cały

https://www.origin.com/pl-pl/store/buy/theme-hospital-origin/pc-download/base-game/standard-edition#details

Aby skorzystać z tej promocji powinniście wpierw utworzyć konto na Origin, co nie jest proste, bo mają wyśrubowane, według mnie, wymagania dotyczące hasła...

Nie wiem, jak długo trwa ta promocja.

Interfejs tej gry jest po angielsku.

* Zacytowałam opis tej gry, zamieszczony na stronie promocyjnej...
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

• Reklama

Wróć do „Programy za free”