Gra Tompi Jones-za darmo. Na Steam. Do około 7 XII

Komercyjne programy dostępne za darmo w promocjach
Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Gra Tompi Jones-za darmo. Na Steam. Do około 7 XII

Post01 gru 2015, 00:09

Obrazek

Tompi Jones- pełna wersja dość ciekawej moim zdaniem platformówki, z elementami zręcznościowymi, która według mnie nie zasłużyła na aż taką negatywną ocenę. Dla mnie, jako niedzielnego gracza, czyli osobę bez wprawy, problematyczne jest już samo sterowanie tytułową postacią i wybrałam wariant drugi, gdzie za pomocą strzałek porusza się w lewo lub w prawo; niestety nadal skacze za pomocą przycisku myszy, co mi nie odpowiada. Tompi Jones jest całkiem skoczny i może nawet przemieszczać się po ścianach. W razie potrzeby wystarczy nacisnąć i przytrzymać Tab, aby zobaczyć za pomocą jakich klawiszy sterować stworkiem. Ja oczywiście od razu pożegnałam się z życiem, jednak jestem raczej niedzielnym graczem, który lubi platformówki, oraz inne gry. Wymagania systemowe: minimalne\zalecane: XP\Windows 7; procesor: Pentium IV\Corei5; 1 GB RAM\5 GB RAM; karta graficzna kompatybilna z: DirectX: 7.0 z 1 GB pamięci\ kompatybilna z: DirectX: 9.0 i 4 GB pamięci; szerokopasmowe połączenie z internetem; 340 MB wolnego miejsca na dysku twardym; karta dźwiękowe: 16-bitowa.

Klucz do gry Tompi Jones, na Steam, można zdobyć w promocji w sklepie falmid.

Strona promocyjna:

Kod: Zaznacz cały

http://failmid.com/game/tompi-jones-100-discount/

Tam należy kliknąć na: Add to Cart, podać swój adres mailowy, najlepiej do zaspamowania*, zaznaczyć jakiego używacie systemu i poprosić o kluczyk. Mogą być przejściowe problemy z jego zdobyciem.

Aha, jak się okaże, że ponoć ilość kluczy została wyczerpana, a promocja powinna jeszcze trwać, to wejdźcie na tą stronę:

Kod: Zaznacz cały

http://failmid.com/
i sprawdźcie czy nadal jest aktywna.

Strona promocyjna została uznana za bezpieczną przez McAfee Web Advisor i Dr.Web Anti- Virus Link Checker, a nie została jeszcze sklasyfikowana przez WOT, ale pewnie jest bezpieczna.

* Skorzystanie z tej promocji jest równoznaczne z przystąpieniem do ich newslettera. :(
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

• Reklama

Wróć do „Programy za free”