Twohanded Bandit- pełna wersja gry karcianej, w której strzelacie do talii kart, chcąc ustanowić nowy rekord.
*Gra zaczyna się od trzymania dwóch sześciu strzelców w pierwszej osobie, patrząc na tablicę kart. Najedź kursorem myszy na dowolną kartę, a następnie strzelaj lewym przyciskiem myszy. Spowoduje to odsłonięcie wybranej karty po lewej stronie broni. Po kilku sekundach pojawi się komunikat u góry z informacją, że należy postawić w lewo lub w prawo. To mówi ci, z której broni strzelać. Strzelanie w losową kartę otworzy kartę po prawej stronie.
**. Wymagania systemowe: system Windows, raczej nie XP 32-bitowy.Wniosek: Za każdym razem, gdy zaczynałem grę, losowo wyrzucał worek ze złotym ekranem, co, jak zakładałem, miało miejsce, gdy masz parę, ale zdarzało się to również w innych przypadkach. Również, gdy jest napisane, postaw zakład w lewo lub w prawo. Każdy zakład był z lewej strony. Na dole pośrodku znajduje się wskaźnik wyniku, ale nigdy nie przekraczał 20, a po ponownym uruchomieniu nie ma wyniku akumulacyjnego. Dodatkowo gra zawieszała się po kliknięciu pierwszej karty, a jeśli udało ci się uruchomić grę, przycisk Kontynuuj grę wydawał się działać losowo; częściej niż nie, kiedy naciskałem przycisk Kontynuuj, gra po prostu się zawieszała, dopóki nie kliknąłem przycisku Go Home.
Gra Twohanded Bandit, czyli: dwuręczny bandyta, nie na itch.io, jest za darmo, przez ponad 20 godzin, w promocji na GGOTD.
Strona promocyjna:
Kod: Zaznacz cały
https://game.giveawayoftheday.com/twohanded-bandit/
W czasie trwania tej promocji ową grę należy zainstalować.
Życzę Wam udanej rozgrywki.

* i ** Źródło cytatu. przetłumaczony na polski komentarz Whiterabbit-uk.