Gra Ultimate Word Search 2-za darmo. Ponad 12 h. GGOTD

Komercyjne programy dostępne za darmo w promocjach
Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Gra Ultimate Word Search 2-za darmo. Ponad 12 h. GGOTD

Post05 wrz 2015, 23:36

Obrazek

Ultimate Word Search 2- pełna wersja gry logicznej, w której należy wyszukiwać podane z boku słowa, rozmieszczone na trójwymiarowej kostce, którą dowolnie możecie obracać, używać strzałek. Na poszczególne litery powinniście klikać kursorem myszy, o ile się nie mylę. Ponoć za każdym razem jak odpalicie tą grę, to puzzle będą inne. Ja mam problem z tą grą, bo odpala mi się pełnym oknie i nie widzę kursora myszy, więc nie mogę go użyć. Wymagania systemowe: Windows 2000/ XP/ Vista/ 7; procesor x86, 800 MHz; 256 MB RAM; 100 MB wolnego miejsca na dysku twardym; DirectX: 8.1 lub późniejszy.

Gra Ultimate Word Search 2 jest za darmo, przez ponad 12 godzin, w promocji na GGOTD.

Strona promocyjna:

Kod: Zaznacz cały

http://game.giveawayoftheday.com/ultimate-word-search-2/

Ograniczone czasowo archiwum z tą grą można pobrać bezpośrednio stąd:

Kod: Zaznacz cały

http://game.giveawayoftheday.com/download/?id=15017

W czasie trwania tej promocji należy ją z niego wypakować.

Ona jest do użytku niekomercyjnego.

Jej strona domowa została uznana za bezpieczną przez WOT, McAfee Site Advisor i Dr.Web Anti- Virus Link Checker.

Edit:

Dzięki pomocy LupeR- a uruchomiłam ta grę prawidłowo. Weszłam w jej właściwości, przeszłam do zgodności, potem zaznaczyłam uruchom w rozdzielczości 640x480, potem kliknęłam na lewy alt i enter, nie od razu na to wpadłam i ta gra uruchomiła się w oknie. :)

Ta gra to coś w stylu wykreślanki, z tymże wyrazy mogą być rozmieszczone na kilku planszach, czasami trzeba je zaznaczyć od tyłu. Dany wyraz się skreśla, jak wpierw kliknie się myszą na jego pierwszą, a potem na ostatnią literę.

To całkiem fajna gra i ją polecam. :)
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

• Reklama

Wróć do „Programy za free”