Unknown Battle- pełna wersja niezależnej gry, strzelanki, w której wpierw musicie przejść pewien etap, omijając pułapki, oraz zważając na lasery. Musicie się wykazać szybkością reakcji, aby przetrwać i móc zabić wrogów. Nie widzicie postaci, którą kierujecie, a ja miałam wrażenie, że poruszała się z opóźnieniem i jak na niedzielnego gracza przystało, straciłam życie na samym początku, jednak to może być kwestia wprawy, której z czasem nabiorę. Owa gra ma swój mroczny klimat. Przeważają opinie mieszane. Wymagania systemowe: Windows 7 lub nowszy; procesor: 2.0+ GHz; 2 GB RAM; karta graficzna z co najmniej 1 GB video pamięci; DirectX:11; 700 MB wolnego miejsca na dysku twardym. Owa gra dobrze działała na mojej dziesiątce, ale miałam wrażenie, że kierowana przeze mnie postać reagowała z opóźnieniem; może uruchomienie w trybie zgodności coś zmieni...

Gra Unknown Battle, na Steam, jest za darmo w promocji Free Steam Keys.
Strona promocyjna:
Kod: Zaznacz cały
http://www.freegamesinfo.net/index.php?p=/freebies
Ona została uznana za bezpieczną przez WOT i Dr.Web Anti- Virus Link Checker, a za niebezpieczną przez McAfee Web Advisor, oraz Heimdal Pro. To może być fałszywy alarm, a używanie gleam raczej jest bezpieczne. Jednak wpierw zalogujcie się np. na Steam, a dopiero później do gleam.
Życzę Wam udanej rozgrywki.