IObit Security 360 PRO-za darmo. Konkurs na techhamlet. (8)

Komercyjne programy dostępne za darmo w promocjach
Awatar użytkownika
stukot

VIP+

IObit Security 360 PRO-za darmo. Konkurs na techhamlet. (8)

Post21 kwie 2011, 20:56

Obrazek

IObit Security 360 PRO- pełna wersja w zasadzie dobrego programu antyspyware, który nie wchodził w konflikt z antywirusem, bardzo rzadko wszczynał jakieś alarmy i rzadko coś wykrywał- w każdym razie u mnie. Czasem wszczynał fałszywe alarmy. W przypadku tego programu, jak on wykryje gdzieś jakąś infekcję, to najlepiej sprawdzić te podejrzane pliki na virus total lub jotti. Jak dla mnie on ma słabą wykrywalność. On usuwa nie tylko spyware, ale i zbędne pliki powstałe w czasie serfowania. Jak dla mnie produkty firmy IObit są lepsze do optymalizacji kompów, a nie do ich ochrony. Reasumując: ten program nie jest bardzo zły, ale idealny też nie jest. (Testowałam kiedyś jego wsteczną wersję, mógł się trochę poprawić.)

IObit Security 360 można wygrać w konkursie na techhamlet.com. Do zdobycia jest jego osiem licencji.

Aby móc wygrać ten program należy:
- w temacie:

Kod: Zaznacz cały

http://www.techhamlet.com/2011/04/iobit-security-360-pro-give-away-8-keys-worth-over-159/
napisać komentarz do czego ten program jest nam potrzebny;
- nie należy używać swojego nicku z takich portali jak Facebook lub Twitter, wystarczy im podać swoje imię i prawdziwy adres mailowy (jeżeli o to chodzi, to oni nie spamują).

Zwycięzcy zostaną wylosowani przy pomocy random.org.

Powodzenia w konkursie. :)

Mimo, że mam wystarczającą ochronę, też biorę w nim udział. Jestem ciekawa, czy ten program się w międzyczasie poprawił.

-- 21 kwi 2011, 20:56 --

Pomyliłam się, komentarz trzeba zostawić na stronie IObit na Facebook:

Kod: Zaznacz cały

http://www.facebook.com/iobitsoft
.

Przepraszam. :(
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

• Reklama

Wróć do „Programy za free”