Joboshare DVD Toolkit Platinum- za darmo.Konkurs na tipradar

Komercyjne programy dostępne za darmo w promocjach
Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Joboshare DVD Toolkit Platinum- za darmo.Konkurs na tipradar

Post26 sty 2011, 18:19

Obrazek

Lub: Obrazek

Joboshare DVD Toolkit Platinum- pełna wersja pakietu programów, w skład którego wchodzą takie programy, jak:

Joboshare DVD Ripper Platinum- pełna wersja programu do zgrywania płyt DVD, może zgrywać filmy na DVD w popularnych formatach: AVI, MPEG4, WMV, DivX, RM, MOV, XviD, 3GP, FLV, SWF, MP3, WMA, WAV, M4A, AAC, AC3, itp. z doskonałą jakością i super szybkością.

Joboshare Video Converter- pełna wersja programu do konwertowania plików video i audio pomiędzy popularnymi formatami, np. AVI do MPEG, WMV do AVI, WMV do MPEG lub H.264/MPEG-4 AVC video, konwertuje AVI do iPod formatów, itp.

Joboshare DVD Copy- pełna wersja programu do szybkiego kopiowania i robienia backupu Waszej kolekcji filmowej: D9 i D5 DVD na czysty dysk DVD (D9 do D9 i D5 do D5).

Joboshare DVD Creator- pełna wersja programu do edycji i wypalania płyt DVD. W zaledwie kilku krokach można przekonwertować i wypalić popularne pliki video w formatach: (AVI, MPEG, DAT, MPG, WMV, ASF, MP4, 3GP, VOB) na DVD, do zrobienia kopii zapasowych i akcesoriów.

Joboshare DVD Toolkit Platinum- aby wygrać ten pakiet, należy przystąpić do subskrypcji tipradar.com i w tym temacie: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników zostawić sensowny komentarz, podając swój prawdziwy adres mailowy- aby w razie czego móc odebrać wygraną.

Drugi sposób: to śledzić ich na Facebook lub na Twitter.

Do wygrania jest dwadzieścia licencji, zwycięzcy zostaną wyłonieni przy użyciu random.org, więc każdy ma szansę na wygraną. Powodzenia. :)

Ja nie biorę udziału w tym konkursie, bo nie potrzebuję pakietu tych programów. Mam dobry program do wypalania płyt CD i DVD, który w zupełności mi wystarczy. :)
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

• Reklama

Wróć do „Programy za free”