Również DownloadMix przygotowało swój kalendarz adwentowy, z różnymi programami za darmo. Będę w tym temacie pisać o ich różnych promocjach, mam nadzieję, że nie będą dublować heise.de.

Strona promocyjna:
Kod: Zaznacz cały
http://www.downloadmix.com/en-us/software/advent-calendar-2015/
Niestety, aby móc pobrać u nich pełną wersję danego programu należy przystąpić do ich subskrypcji i dodatkowo utworzyć u nich konto, w każdym razie ja tak zrobiłam. I dość późno wieczorem dostałam od nich linka do pobrania softu dostępnego w dzisiejszej promocji i dodatkowo zalogowałam się na swoje konto. Aha, Heimdal Pro uniemożliwiał mi pobranie instalki z owej strony i pomogło chwilowe wyłączenie jego DNS i filtrowania. W każdym razie ona została uznana za bezpieczną przez WOT, McAfee Web Advisor i Dr.Web Anti- Virus Link Checker.
O tej promocji przeczytałam na promo2day.
Edit: okazało się, że jednak nie musicie tworzyć u nich dodatkowego konta, tylko wystarczy pobrać pełną wersję danego softu, używając linka podanego przez nich w mailu.
(Chyba zrezygnowali z potępianego przeze mnie asystenta pobierania, w którym kiedyś Avira czy coś tam notorycznie wykrywało wirusy, jednak zachowajcie względną ostrożność.)