Kalendarz adwentowy filecritic.

Komercyjne programy dostępne za darmo w promocjach
Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Kalendarz adwentowy filecritic.

Post02 gru 2015, 06:53

Obrazek

filecritic również zorganizował promocje z okazji adwentu.

Strona promocyjna:

Kod: Zaznacz cały

http://www.filecritic.com/advent-calendar/

O niej, oraz o innych adwentowych promocjach napisali na promo2day. (Do pewnych kalendarzy adwentowych zagubiłam linki.) Istotny jest ów dział:

http://www.promo2day.com/forumdisplay.php?fid=61
Naprawdę polecam tam zaglądać. :)
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Website X5 Compact 11-za darmo. 2 XII.

Post02 gru 2015, 06:57

Drugiego grudnia, w kalendarzu adwentowym filecritic możecie zdobyć za darmo Website X5 Compact 11, czyli soft do zaprojektowania strony internetowej.

Tam napisali, że aby aktywować pełną wersję tego softu należy zrobić to w czasie instalacji, zarejestrować się na ich forum i po rejestracji aktywować jego pełną wersję. :mrgreen: Po prostu należy śledzić instrukcje w czasie jego instalacji.
Pozdrawiam, Joanna

Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Ashampoo Snap 7-za darmo. 3 XII.

Post03 gru 2015, 01:10

Trzeciego grudnia jest do zdobycia soft do wykonywania zrzutów ekranu i chyba ich edycji czyli: Ashampoo Snap 7.

W czasie jego instalacji należy poprosić o kluczyk potrzebny do aktywacji jego pełnej wersji.
Pozdrawiam, Joanna

Awatar użytkownika
stukot

VIP+

YouTube Song Downloader-za darmo. 4 XII.

Post04 gru 2015, 01:16

YouTube Song Downloader pełna wersja softu do ściągania filmów i muzyki z YouTube, jak sama nazwa wskazuje, jest dziś za darmo, czyli 4 grudnia.

Aby go pobrać wystarczy kliknąć na cyfrę 4.

On już jest pre- aktywowany. :)
Pozdrawiam, Joanna

Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Ashampoo Photo Commander 12-za darmo. 5 XII.

Post05 gru 2015, 01:03

Ashampoo Photo Commander 12, niedoceniany przeze mnie program służący do edycji zdjęć, a nie tylko do ich przeglądania, jest dziś za darmo, czyli 5 grudnia.

Aby go pobrać wystarczy kliknąć na piątkę, potem go pobrać, uruchomić jego instalkę i poprosić o darmowy kluczyk potrzeby do aktywacji jego pełnej wersji.
Pozdrawiam, Joanna

Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Movavi Photo Editor 2-za darmo. 6 XII.

Post06 gru 2015, 01:40

Szóstego grudnia jest za darmo Movavi Photo Editor 2, czyli raczej niedoceniany przeze mnie soft do edycji zdjęć.

Wpierw należy kliknąć na szóstkę, a potem go pobrać, potem należy uruchomić jego instalkę i tu się zaczynają schody, bo w ten sposób zainstalujecie triala, a napisali, że w mailu otrzymacie klucz potrzebny do aktywacji pełnej wersji owego softu...

Na razie napisałam do ich supportu. :mrgreen:

Więc na razie wstrzymajcie się zainstalowaniem owego programu.
Pozdrawiam, Joanna

Awatar użytkownika
stukot

VIP+

CleverReach Email Marketing-za darmo. 7 XII. Opłacone 50$.

Post07 gru 2015, 01:38

CleverReach Email Marketing- pełna wersja softu, który ma Wam pomóc prowadzić marketing mailowy; wysyłać maile, zarządzać odbiorcami i ocenić efektywność Waszej kampanii.

Ów soft jest za darmo, w dzisiejszej promocji, z opłaconym kredytem, wynoszącym 50$.

Po kliknięciu na siódemkę, należy kliknąć na linka, który zaprowadzi Was na tą stronę promocyjną:

http://www.cleverreach.com/filecritic

Tam należy utworzyć konto, po rejestracji dostaniecie maila z potwierdzeniem. Niestety skorzystanie z tej promocji jest równoznaczne z przystąpieniem do ich newslettera, oraz dostępem do Waszych danych, który ponoć możecie anulować, wysyłając maila do:

info@cleverreach.com

Strona promocyjna została uznana za bezpieczną przez McAfee Web Advisor i Dr.Web Anti- Virus Link Checker, a ma słabą reputację według WOT, bo ponoć ,,są fabryką spamu", itp.
Pozdrawiam, Joanna

Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Ashampoo Slideshow Studio 2015-za darmo. 8 XII.

Post08 gru 2015, 01:12

Dziś, czyli ósmego grudnia jest za darmo raczej niedoceniany przeze mnie Ashampoo Slideshow Studio 2015, czyli soft do tworzenia pokazów slajdów, chyba tą samą funkcję oferuje, również niedoceniany przeze mnie Ashampoo Photo Commander 12. :mrgreen:

Aby uzyskać dostęp do tej promocji należy kliknąć na ósemkę, pobrać instalkę owego softu, uruchomić ją i w czasie trwania owej promocji poprosić o kluczyk potrzebny do aktywacji jej pełnej wersji.
Pozdrawiam, Joanna

Awatar użytkownika
stukot

VIP+

PasswordBoss Premium-za darmo. 3 msc.

Post09 gru 2015, 01:51

I znów jest za darmo PasswordBoss Premium, tym razem na trzy miesiące. Aby uzyskać dostęp do tej promocji wystarczy kliknąć na dziewiątkę.

Przypominam, że jak skorzystacie z adwentowej promocji na chip.de to uzyskacie roczną licencję owego softu.
Pozdrawiam, Joanna

Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Dziś zero programów i obrazek w prezencie.

Post10 gru 2015, 01:27

Dziś, czyli dziesiątego grudnia, jest za darmo obrazek w prezencie. :o

Aha, weszłam na stronę FileCritic, używając Internet Explolera i pojawiła się informacja, że Emisoft Anti-Malware wykryło w nim złośliwy skrypt. Przeniosłam go do kwarantanny, a potem usunęłam...

Już więcej nie odpalę IE, wolę Firefox...
Pozdrawiam, Joanna

Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Ashampoo Unistaller 5.0-za darmo. 10 XII.

Post10 gru 2015, 17:54

Dziś, czyli dziesiątego grudnia jest za darmo Ashampoo Uninstaller 5.0, czyli niedoceniany przeze mnie soft służący do odinstalowywania niechcianych programów, ponoć o wiele lepszy w nowszej wersji...

On soft wymaga darmowej rejestracji.

Nie wiem, może wczoraj w nocy ,,zbyt wcześnie" sprawdziłam ich promocję i dlatego pobrałam obrazek w prezencie? :mrgreen:
Pozdrawiam, Joanna

Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Abelssoft CleverPrint 2016-za darmo. 11 XII.

Post11 gru 2015, 01:24

Dzisiaj, czyli jedenastego grudnia, jest za darmo: Abelssoft CleverPrint 2016 czyli soft służący do optymalizacji wydruku i tworzenia dokumentów PDF. On działa na zasadzie wirtualnej drukarki. I ma służyć do usuwania niechcianych stron. Używając go usuniecie grafikę z plików PDF. (Wzorowałam się na opisie owego softu, zamieszczonego na pewnej, raczej nielubianej stronie.)

Po kliknięciu na jedenastkę uzyskacie dostęp do tej promocji. Ów soft wystarczy pobrać, jest już pre- aktywowany. :)
Pozdrawiam, Joanna

Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Ashampoo WinOptimizer 2015-za darmo. 12 XII.

Post12 gru 2015, 10:45

Dziś, czyli dwunastego grudnia jest za darmo: Ashampoo WinOptimizer 2015.

Dostęp do tej promocji uzyskacie klikając na dwunastkę.

Ów soft wymaga darmowej rejestracji.

Aha, czasem się zdarza, że dany soft jest dostępny w promocji dość późno i wówczas można ściągnąć obrazek za darmo... :mrgreen:
Pozdrawiam, Joanna

Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Abelssoft Toolbar Terminator 2016-za darmo. 13 XII.

Post13 gru 2015, 01:17

Dziś, czyli trzynastego grudnia, w kalendarzu adwentowym FileCritic jest za darmo nowsza wersja Abelssoft Toolbar Terminator 2016, czyli softu służącego do usuwania niechcianych toolbarów z Google Chrome, Firefox i IE, oraz aktywnego adware. Jego wsteczna wersja jest dostępna w promocji na chip.de.

Po kliknięciu na trzynastkę uzyskacie dostęp do tej promocji.

A potem wystarczy pobrać jego pełną, już pre- aktywowaną wersję. :)

Nadal uważam, że mimo kilku wad, darmowe AdwCleaner jest lepsze... Mimo że chciało mi skasować cały profil Cyberfox, tak samo kiedyś chciało postąpić z przeglądarką Yandex, jednak do czasu...

Edit: na wszelki wypadek nim zainstalujecie ów soft, utwórzcie jednak punkt przywracania systemu...
Pozdrawiam, Joanna

Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Ashampoo Clipfinder HD2-za darmo. 14 XII.

Post14 gru 2015, 01:24

Dziś czyli czternastego grudnia jest za darmo Ashampoo Clipfinder HD2 czyli pełna programu kiedyś darmowego, służącego do wyszukiwania video z różnych serwisów, min. YouTube. Równocześnie można przeszukiwać do dwunastu portali, w razie potrzeby w oddzielnych kartach. Video możecie pobrać za pomocą jednego kliknięcia, oraz konwertować je i macie możliwość wyciągnąć z niego ścieżki dźwiękowej.

Uzyskacie dostęp do tej promocji klikając na czternastkę.

Ów soft wymaga darmowej rejestracji. Używałam kiedyś jego darmowej wersji do czasu aż się zepsuła. :(
Pozdrawiam, Joanna

• Reklama

Wróć do „Programy za free”