Kingsoft Office Suite Standard 2012-za darmo. 24 h.

Komercyjne programy dostępne za darmo w promocjach
Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Post23 maja 2012, 21:19

Obrazek

Kingsoft Office Suite Standard 2012- uboższa wersja chińskiego pakietu, opartego na Microsoft Office. Standardowo w jego skład wchodzą: Kingsoft Writer (do pisania tekstów), Kingsoft Presentation (od prezentacji) i Kingsoft spreadsheets (od tabel itp.). On jest w pełni kompatybilny z Microsoft Office.

Kingsoft Office Suite Standard 2012 jest za darmo, przez 24 h, na dailysoftwaregiveaway.com.

Strona promocyjna:

Kod: Zaznacz cały

http://www.dailysoftwaregiveaway.com/2012/05/todays-giveaway-kingsoft-office-suite.html#more

Ten program można pobrać bezpośrednio stąd:

http://www.kingsoftstore.com/download/kingsoft_office_giveaway.exe

Trzeba go zainstalować i zarejestrować go w czasie trwania tej promocji.

Jego instalka wymaga połączenia z netem.

On jest do użytku niekomercyjnego, nie ma darmowego upgrade do następnej wersji, ani wsparcia technicznego.

Strona domowa tego softu nie jest sklasyfikowana ani przez WOT, ani przez McAfee Site Advisor, więc na wszelki wypadek, nim go zainstalujecie, utwórzcie punkt przywracania systemu.

Mam w kompie darmową wersję Kingsoft Writer i zero wirusów, ale instalując coś zupełnie nowego, trzeba być ostrożnym, aby potem uniknąć przykrych niespodzianek.
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Programy firmy Kingsoft mogą stwarzać problemy.

Post03 cze 2012, 21:42

Dziś zaktualizowałam Kingsoft Office Writer Free, przy włączonym HIPS...

Zablokowałam HIPS- em niektóre procesy, np. to aby Kingsoft Office Writer dodał do harmonogramu zadań i autostart swoje aktualizacje.

Może na tym polegał mój błąd...

W każdym razie po zaktualizowaniu tamtego softu popsuło się moje konto użytkownika systemu- jak w ochronie systemu klikałam na konfiguruj, to wyskakiwał jakiś błąd i nie mogłam też zarządzać ile miejsca mają zajmować punkty przywracania systemu... Poza tym menedżer zadań źle wyświetlał wykorzystanie procesora przez programy i usługi.

Na szczęście nim zaktualizowałam Kingsoft Office Writer Free, utworzyłam punkt przywracania systemu i przywróciłam system.

Nie wiem, czy to wina tego softu, czy HIPS- a, ale lepiej nie instalujcie produktów tej firmy.

A jeżeli jednak chcecie je zainstalować, to wpierw utwórzcie punkt przywracania systemu...
Pozdrawiam, Joanna

Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Kingsoft Office 2013-za darmo. Ponad 14 h.

Post07 kwie 2014, 18:57

Kingsoft Office 2013 (suite) jest za darmo, przez ponad 14 godzin, w promocji na Glarysoft.

Strona promocyjna:

http://giveaway.glarysoft.com/kingsoftoffice2013v9.1.0.4560-747/

Instalka tego softu wymaga połączenia z netem.

Nie musicie przystępować do żadnej subskrypcji, aby skorzystać z tej promocji.
Pozdrawiam, Joanna

Awatar użytkownika
małpka

Użytkownik

Post07 kwie 2014, 22:58

Szkoda, że to nie wersja na tablet, bo jest fajna. Darmowa niestety trochę bidna.

• Reklama

Wróć do „Programy za free”