Konkursy na tipradar.

Komercyjne programy dostępne za darmo w promocjach
Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Konkursy na tipradar.

Post06 lip 2011, 17:55

W tym temacie będę pisać o konkursach na tipradar. Chyba, że już wcześniej był zorganizowany konkurs, w którym można wygrać dany program, a ja będę się tam mogła dopisać.

Obrazek

SpringPublisher Pro- pełna wersja programu do udostępniania innym swego pulpitu. W jego skład wchodzą szablony do tworzenia sklepu internetowego, on może tworzyć i drukować wizytówki, ulotki, pocztówki i paper firmowy. Można do nich dodać obrazy, tekst, kształty wektorowych, logo i ułożyć je tak, jak się chce. Można dodawać różne efekty do zdjęć, w tym cień, oraz można je obracać, itp.

SpringPublisher Pro można wygrać w konkursie na tipradar. Do wygrania jest pięć licencji tego programu.

Aby móc wygrać ten program należy:
- przystąpić do ich mailowej subskrypcji:

Kod: Zaznacz cały

http://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=Tipradar
,
- w temacie:

http://www.tipradar.com/contest-springpublisher-pro-full-version.html
napisać komentarz czemu chcecie wygrać ten program,
- należy użyć tego samego adresu mailowego, jakim przystąpiliście do ich subskrypcji,
- trzeba im podać swój prawdziwy adres mailowy, aby w razie wygranej drogą mailową, dostać wygraną licencję,
- można o tym konkursie napisać na Facebook lub Twitter i w komentarzu w danym temacie podać linka do informacji o tym konkursie; to nie jest wymagane, ale bardzo się liczy.

Zwycięzcy zostaną wylosowani przy użyciu random.org, więc każdy, niezależnie od kolejności napisania komentarzy, ma szansę na wygraną.

Jak nie przystąpicie do ich subskrypcji, to nawet jak zostaniecie wylosowani na random.org, to nie otrzymacie wygranej licencji.

Powodzenia. :)

Aha, trwa inny konkurs, w którym można wygrać ten program. On trwa do dziewiątego lipca, można wygrać tyle samo licencji, szczegóły tutaj: post74113.html?hilit=SpringPublisher%20Pro#p74113

Nie dopisałam się tam, bo w tamtym temacie informuję o konkursach zorganizowanych przez geekiest.
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

Awatar użytkownika
stukot

VIP+

IObit Advanced System Care Pro 4-za darmo. (5)

Post10 lip 2011, 12:27

Obrazek

IObit Advanced System Care Pro 4- pełną wersję bardzo dobrego programu do optymalizacji kompów, który jest względnie bezpieczny bo robi kopie zapasowe przed dokonaniem zmian w systemie, które w razie czego można przywrócić i jeszcze nigdy nic mi nie uszkodził. Jego instalka proponuje instalację dodatkowych programów, jednak lepiej tego nie robić. Niektóre programy, które oferuje IObit są bardzo słabe, np. IObit Malware Fighter (dawny IObit Security 360).

IObit Advanced System Care Pro 4 można zdobyć w konkursie na tipradar. Do wygrania jest pięć licencji tego programu.

Zasady tego konkursu się nie zmieniły, z tymże trzeba napisać sensowny komentarz w tym temacie:

http://www.tipradar.com/contest-iobit-advanced-systemcare-pro-4.html#comment-75242
.

Aha, jak chcecie podzielić się informacją o tym konkursie na Facebook lub Twitter to po prostu użyjcie odnośnika do nich na stronie konkursowej. A w komentarzu dajcie linka do tych informacji.

Nie wiem, jak długo trwa ten konkurs, ale wiem, że jego zwycięzcy zostaną wyłonieni przy użyciu random.org.

Powodzenia. :)
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

• Reklama

Wróć do „Programy za free”