Laplink PCmover Express-za darmo. Ponad 27 dni.

Komercyjne programy dostępne za darmo w promocjach
Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Laplink PCmover Express-za darmo. Ponad 27 dni.

Post02 cze 2020, 13:08

Kod: Zaznacz cały

http://img.creativemark.co.uk/uploads/images/991/13991/mediumImg.png

Laplink PCmover Express-
...ograniczona funkcjonalnie pełna wersja programu, dzięki któremu możemy szybko przenieść... dane, ustawienia systemowe ze starszego komputera na nowszy. (...) Aby przenieść dane, z jednego kompa na drugi, trzeba zainstalować ten program na obu z nich. Trzeba być ostrożnym używając tego programu, bo jego licencja zezwala tylko na jedną migrację, jak coś pominiecie, to musicie wykupić nową licencję. :chaja: Licencja, którą uzyskacie w tej promocji, jest tylko do użytku niekomercyjnego. Wersja Express tego programu przeniesie wszystkie Wasze ustawienia i dane...
* Ponoć tylko wersja Pro tego softu przenosi aplikacje. Czyli to się zmieniło na gorsze. :(

Laplink PCmover Express jest za darmo, przez ponad 27 dni, w promocji o której informuje Giveaways Network.

Pośrednia strona promocyjna:

Kod: Zaznacz cały

https://giveawaysnetworks.com/Items/Details/LandingGiveaway-PCmover-Express-for-Windows

Tam zapewne jak odczekacie 70 sekund; nie musicie udostępniać info o tej promocji, chyba że zechcecie, powinniście zobaczyć linka do strony promocyjnej, ale pewności nie mam.

Ograniczenia: licencja dożywotnia, tylko do użytku domowego; promocja dotyczy obecnej wersji tego softu :mrgreen: ; nie można go zarejestrować po zakończeniu tej promocji.

* Zacytowałam fragment mojego opisu tego softu, który kiedyś napisałam. Wówczas można było przenieść do trzech programów, z ich ustawieniami, ale obecnie to jest dostępne tylko w jego wersji Pro. :sciana:
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

• Reklama

Wróć do „Programy za free”