LockOutlook Pro-za darmo. Dziś. Na chip.de.

Komercyjne programy dostępne za darmo w promocjach
Awatar użytkownika
stukot

VIP+

LockOutlook Pro-za darmo. Dziś. Na chip.de.

Post10 gru 2013, 21:57

Obrazek

LockOutlook Pro- pełna wersja programu, który na czas naszej krótkiej nieobecności, zablokuje Microsoft Outlook 2013, 2010, 2007 i 2003, tak aby nikt niepowołany nie uzyskał dostępu do naszej korespondencji. Odpowiednia kompozycja klawiszy przywróci Waszego Outlooka do życia. Macie również możliwość selektywnego ukrywania poszczególnych folderów przy pomocy hasła i pozwolenie tylko niektórym użytkownikom na tworzenie i edycję wiadomości, kontaktów i spotkań. Ten soft może zabezpieczyć Outlook, po upływie określonego czasu (od 1 do 30 minut), gdy nie będzie żadnej aktywności myszy i klawiatury. Ochronę hasłem Outlook możecie włączyć jak uruchomicie ten soft i/lub jak uzyskacie dostęp do ustawień LockOutlook Pro, aby go aktywować. Ochrona pozwala na chronić środowisko programistyczne VBA i pozwala zadzwonić dopiero po prawidłowym wprowadzeniu hasła. Dla własnego bezpieczeństwa każde pytanie i odpowiedź można zdeponować, w celu umożliwienia dostępu, nawet jak zapomnisz hasła. Jak zminimalizujecie okno Microsoft Outlook, kiedy on będzie chroniony hasłem, zostanie ponownie otwarty, po wpisaniu hasła. Hasłem możecie chronić do pięciu folderów. Ten program jest kompatybilny z: Win XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8. On zapewne ma interfejs w języku niemieckim, ale wydał mi się ciekawy.

LockOutlook Pro jest dziś za darmo, w kalendarzu adwentowym na chip.de.

Pośrednia strona promocyjna:

Kod: Zaznacz cały

http://www.chip.de/artikel/Download-Adventskalender_33781926.html

Bezpośrednia strona promocyjna:

Kod: Zaznacz cały

http://www.chip.de/downloads/Vollversion-LockOutlook-Pro_62965375.html

Aby go pobrać należy kliknąć na: Zum Download, a na następnej stronie na: Download-Server CHIP Online, wówczas pobieranie powinno się rozpocząć automatycznie, jak tak się nie stanie, to znów kliknijcie na: Zum Download.

Strona producenta tego programu została uznana za bezpieczną przez WOT, McAfee Site Advisor, oraz Avast.
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

• Reklama

Wróć do „Programy za free”